GTA VI se lasă așteptat: ce decizie drastică a luat Rockstar

GTA VI se lasă așteptat: ce decizie drastică a luat Rockstar

Rockstar nu se joacă cu GTA VI, jocul pe care fanii îl vor cât mai repede, și a decis să ia o măsură drastică în următoarele săptămâni, conform unor informații scurse din interiorul companiei. Studioul își va chema toți dezvoltatorii la birou, chiar și pe cei care încă lucrează de acasă, începând cu luna aprilie, pentru a grăbi finalizarea jocului.

GTA VI nu merge prea bine cu dezvoltarea, și Rockstar crede că aducerea tuturor la birou va ajuta la creșterea productivității. Mai mult, așa va fi mai ușor pentru studiou să îi convingă pe angajați să facă ore suplimentare, care vor fi probabil necesare.

Că GTA VI nu respectă programul de lansare a fost deja discutat de investitorii financiari la sfârșitul anului trecut, după ce a apărut primul trailer al jocului. În plus, la mijlocul acestei luni, Take-Two, editorul Rockstar, a schimbat și el planurile sale financiare, ceea ce arată că și el se așteaptă acum la o întârziere a lansării.

La sfârșitul primului trailer pentru GTA VI, Rockstar anunțase 2025 ca dată de lansare a jocului, dar nu spusese exact când în acel an. În plus, e aproape sigur că asta se referă doar la lansarea noii versiuni de consolă Grand Theft Auto, iar versiunea pentru PC va trebui să mai aștepte cel puțin încă un an după aia.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

O actualizare recentă MIUI provoacă probleme de bootloop.

Xiaomi 14, telefonul care face furori: 1,5 milioane de unități vândute în doar 10 zile

Funcția de voce ChatGPT este acum disponibilă pentru toți utilizatorii. Iată cum se utilizează

Vin reclamele în Windows pe care le poți dezactiva doar pe bani!

Descoperă Cum Poți Maximiza Potențialul unei Aplicații de Inteligență Artificială precum Chat GPT

Android 15, gata de testat mâine. Ce noutăți aduce sistemul de la Google?

Xiaomi pregătește o surpriză electrizantă cu SU7!

Un om cu cipul lui Musk(Neuralink) în cap face minuni: controlează un mouse cu gândul

Ce ne pregătește Apple cu iPhone 16 Pro: Tot ce știm până acum.

Google pregătește un nou chatbot numit Gemini care să concureze cu ChatGPT

Facebook îți urmărește istoricul de linkuri și îți spune că e pentru binele tău

Samsung aduce Android 14 pe mai multe dispozitive Galaxy.