Nokia 3210 Revine: Nostalgie Modernă într-un Clasic Reinventat

Nokia 3210 Revine: Nostalgie Modernă într-un Clasic Reinventat

Într-o mișcare care a stârnit valuri de nostalgie, HMD Global se pregătește să aducă un suflu nou unui clasic indragit – Nokia 3210. Un teaser intrigant a fost dezvăluit în inima Kenyei, unde, alături de prezentarea trio-ului HMD Pulse, s-a întrezărit și silueta noului 3210.

Să ne întoarcem puțin în timp. Nokia 3210, deși nu a atins statutul mitic al succesorului său, Nokia 3310, a fost un pionier în lumea telefoanelor mobile, lansat în 1999 ca primul dispozitiv de masă fără antenă externă.

Dar să nu ne lăsăm păcăliți de nume. Noul Nokia 3210 (2024) nu împărtășește mult din estetica predecesorului său, ci mai degrabă aduce aminte de Nokia 6310 (2024), cu un design actualizat. HMD însuși îl caracterizează drept „un redesign modern cu o notă de nostalgie”. Și cum să uităm? Clasicul joc Snake este prezent pentru dozele de amintiri.

nokia pics

Nu doar 3210 a fost sub lumina reflectoarelor. HMD a împărtășit și o imagine cu trio-ul său de feature phones: Nokia 215 4G, Nokia 225 4G și noul venit, Nokia 235 4G. Nokia 215 nu este la prima sa apariție, fiind lansat în 2015 și apoi în 2020, dar Nokia 235 este o adiție proaspătă la familia Nokia.

Detaliile sunt succinte, dar sugestive. Atât Nokia 215 cât și 235 se mândresc cu ecrane IPS de 2,8 inci, însă 235 adaugă o cameră de 2MP, spre deosebire de 215. Nokia 225 se diferențiază printr-un ecran IPS LCD de 2,4 inci și o cameră similară de 2MP.

O noutate interesantă este prezența logo-ului HMD pe partea inferioară a dispozitivelor, semn că brandul își pune amprenta pe această nouă eră Nokia.

Deși aceste detalii au fost inițial împărtășite la un eveniment HMD și pe platforma X, postările au fost între timp retrase, ceea ce sugerează că HMD încă nu este gata să dezvăluie în totalitate noile sale feature phones. Dar, cu siguranță, așteptarea va merita

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lansare Extinsă: Actualizarea Software Galaxy S24

iOS 18 ne promite cea mai tare actualizare de până acum pentru iPhone

PC Garage împlinește 18 ani și oferă cadouri și promoții de la Trust

Așadar, nu, Galaxy S20 și Note 20 nu vor beneficia de Android 14

Nothing ne arată noul său telefon Nothing (2a) înainte de lansare

Huawei P70 vine cu ecran de 6,7 inch și cameră principală de 50MP cu deschidere variabilă

Testele nu mint: 8 GB de RAM nu se bat cu 16 GB de RAM – nici măcar pe Mac-uri.

SU7, mașina electrică de la Xiaomi care promite să le lase în urmă pe Porsche și Tesla

Seria Samsung Galaxy S24 vine cu un display mai sensibil la atingere

Tehnologia AirTag de la Apple, un instrument în mâinile hoților de mașini din Montreal

Adio, Google Assistant! Samsung renunță la el pe televizoarele sale

Android Feature Drop din februarie aduce 9 noi funcționalități.