Elon Musk pregătește o nouă lansare: XMail

Elon Musk pregătește o nouă lansare: XMail

Elon Musk are în plan un serviciu de e-mail, așa cum a anunțat clar într-o postare pe X. Noua platformă se va numi XMail și va fi concepută pentru a rivaliza cu Gmail, conform Interesting Engineering.

Deși Musk a spus doar că XMail “e pe drum” și nu a dat alte detalii, se presupune că serviciul de e-mail va fi integrat cumva în aplicația X. Acest lucru este sugerat nu numai de numele XMail, ci și de ambiția lui Musk de a crea o aplicație “all-in-one”. De aceea, el a mai făcut referire și la un serviciu video numit XTube și la un sistem de plată numit XPay.

Experții spun că nu va fi simplu pentru miliardarul din domeniul tehnologiei să îi determine pe oameni să își schimbe adresa de e-mail, dar ar putea să îi atragă pe mulți prin crearea unei platforme mai sigure, mai personalizate și mai bogate în funcții decât Gmail.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MGIE:Apple face o inovație în editarea imaginilor cu inteligența artificială!

Declinul Torrenting-ului: De la Predominanță la Marginalizare

Iată lista cu cele mai căutate 10 telefoane în acest moment

Urmatorul telefon mobil va fi implantat în urechile noastre, iar corpul nostru va fi incarcatorul, potrivit tatălui radiotelefonului

Cum îți știe Spotify ce-ți place să asculți? Inteligența artificială e răspunsul

Dispozitivele de top Samsung din 2023 vor beneficia de One UI 6.1 în prima parte a anului 2024

Galaxy Watch 7: Tripletul Tehnologic Care Rescrie Regulile Jocului

Ce este un multicooker:Ce poți face cu ea si ce avantaje are?

 LG a lansat un televizor QNED de 98 de inci și e spectaculos

Spotify ajunge la o jumătate de miliard de utilizatori

Au făcut testul IQ cu ChatGPT, rezultatele vorbesc de la sine

Cum te scapă Android 15 de notificările care te bombardează.