Huawei Watch Buds:ia-ti căștile wireless cu tine oriunde te-ai duce

Huawei Watch Buds este abia mai gros decât un smartwatch obișnuit, dar în el încap două căști, pe care le poți încărca cu ceasul atunci când nu le folosești.

Huawei Watch Buds
Huawei Watch Buds

Deși nu există statistici exacte cu privire la numărul de căști wireless pe care oamenii le pierd în fiecare an, numărul este cu siguranță mult mai mare decât în cazul căștilor tradiționale. De exemplu, o estimare din 2019 a estimat numărul de dispozitive pierdute la aproximativ 5-7% din vânzările de Apple AirPods și de husele lor, ceea ce se traduce în sute de milioane de dolari în venituri pentru Apple în fiecare an.

Cea mai simplă modalitate de a evita această problemă este, evident, să puneți imediat căștile în husele lor atunci când nu le folosiți, dar acest lucru presupune să purtați o husă cu dvs. oriunde mergeți, ceea ce nu este întotdeauna posibil atunci când faceți sport, de exemplu. Această problemă poate fi rezolvată de Huawei Watch Buds, care sunt concepute pentru a se potrivi cu căștile noastre și pot fi încărcate imediat atunci când nu sunt folosite.

În cadrul Mobile World Expo de la Barcelona, care a avut loc săptămâna trecută, am avut ocazia să privim îndeaproape dispozitivul, care este disponibil în Europa de la 1 martie și care, spre surprinderea noastră, este abia mai gros decât un smartwatch tradițional: ecranul AMOLED de 1,43 inci cu 466×466 pixeli măsoară exact 47×47 milimetri, are o grosime de 15 milimetri și cântărește 66,5 grame fără curea. Prin comparație, Watch GT 3 Pro, care a fost lansat vara trecută cu un ecran de aceeași dimensiune, este cu patru milimetri mai subțire, iar acel ceas cântărește cu 12 grame mai puțin, dar diferența este aproximativ egală cu greutatea căștilor.

huawei watch buds pareri

Deși nu am apucat să testăm cum sună căștile, specificațiile din fabrică arată că sunt cam ceea ce te-ai aștepta astăzi în această categorie: căștile rezistente la apă și praf IP54 dispun de anularea activă a zgomotului, care poate fi ajustată în mai multe setări, astfel încât să poți auzi o parte din mediul înconjurător în timp ce asculți muzică. Cu ajutorul inteligenței artificiale, căștile pot reduce automat zgomotul ambiant atunci când primiți un apel, lucru pe care îl puteți face prin simpla atingere a căștilor, dar puteți controla anularea activă a zgomotului și alte funcții și printr-o simplă atingere. Interesant este faptul că Huawei susține că căștile sunt interschimbabile, deoarece detectează automat în ce ureche le-ai introdus.

Ca de obicei, smartwatch-ul rulează cea mai recentă versiune a sistemului de operare propriu Huawei, HarmonyOS 3.0, care are o interfață de utilizator foarte asemănătoare cu cea a Apple Watch, dar acest lucru nu este un dezavantaj. Ceasul aduce o mare parte din aceleași funcționalități pe care le așteptați de la ceasurile inteligente ale producătorului, inclusiv capacitatea de a vă măsura în mod continuu ritmul cardiac, de a vă oferi un raport despre cum dormiți, de a vă măsura nivelul de oxigen din sânge și nivelul de stres, precum și peste 80 de moduri de exerciții fizice. Ceasul, care pretinde că are o baterie de 410 miliamperi-oră, are o autonomie de trei zile, în timp ce căștile asigură între trei și patru ore de ascultare continuă, în funcție de activarea sau nu a funcției de anulare activă a zgomotului.

După cum am menționat mai devreme, Huawei Watch Buds ajunge în magazinele din Europa pe 1 martie la prețul de 499 de euro, si deja se poate face precomanda la Huawei Romania la pretul de 2500 lei. Acesta nu a fost primul smartwatch lansat de Huawei anul trecut, deoarece la expoziția IFA din septembrie, de exemplu, au prezentat un ceas cu un sistem complet de monitorizare a tensiunii arteriale, în timp ce la MWC, alături de Watch Buds, a fost prezentat și Watch GT Cyber, care are particularitatea că nu doar cureaua, ci întreaga carcasă poate fi înlocuită.

watchgtcyber
Huawei watch GT Cyber
Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AI-ul care te face să dansezi ca un profesionist, chiar dacă ești un lemn

Windows se pregătește pentru era PC-urilor cu inteligență artificială

Moto X50 Ultra vrea să-i dea clasă lui Galaxy S24 la capitolul inteligență artificială

TOP telefoane mobile care își păstrează cel mai bine valoarea în timp: iată clasamentul.

 iPhone 16 – Schimbări de Design Confirmate de Zvonuri și Scurgeri

Adevărul despre mașinile electrice: Cum a scos la iveală Consumer Reports defectele acestora

 Apple nu vrea ar lăsa Samsung să fie regele inteligenței artificiale.

iPhone 16: Un pas uriaș înainte pentru inteligența artificială

 Samsung lansează oficial Galaxy A15, Galaxy A15 5G și Galaxy A25 5G

Iată seria Huawei Nova 11. Pret si disponobilitate.

Samsung va încheia suportul pentru încă un lot de telefoane și tablete Galaxy. Vezi dacă ești afectat

Samsung cumpără panouri OLED de la LG pentru propriile televizoare