Galaxy Z Fold 6 ar putea veni cu o variantă mai ieftină.

Galaxy Z Fold 6 ar putea veni cu o variantă mai ieftină.

După ce am văzut ce poate Galaxy S24, ne întrebăm ce ne mai pregătește Samsung pentru anul acesta. Evident, ne așteptăm să vedem Galaxy Z Fold 6 și Galaxy Z Flip 6, cele două telefoane pliabile de top. Dar se pare că Samsung nu se oprește aici și vrea să aducă pliabilele mai aproape de buzunarele noastre. Așa că lucrează la niște versiuni mai ieftine. Despre un Flip mai accesibil am aflat încă din 2023, iar acum aflăm că ar exista și un Fold mai ieftin.

Un raport proaspăt de la ET News ne spune că Samsung ar urma să lanseze un Galaxy Z Fold mai ieftin în a doua parte a anului. Cum face asta? Simplu, renunță la unele funcții, cum ar fi S Pen. Asta înseamnă că Fold 6 low-cost nu va avea digitizor pentru stylus și nu veți putea folosi S Pen pe el. Raportul mai spune că Samsung ar mai tăia și din alte componente pentru a scădea prețul.

Dacă sunteți fani S Pen, nu vă faceți griji, pentru că versiunea premium a Galaxy Z Fold va păstra probabil funcționalitatea S Pen, dar va trebui să scoateți mai mulți bani din portofel.

Elec confirmă existența unui Galaxy Z Fold 6 mai ieftin. La fel face și WinFuture, care ne spune că noul model are numele de cod Q6A intern. Ca să avem o comparație, Galaxy Z Fold 5 are numele de cod Q5, dar nu se știe nimic despre un Flip mai ieftin. De asemenea, nu știm cum se va numi oficial acest Fold mai ieftin și cum îl va promova Samsung, pentru că sigur va fi tot mai scump decât un telefon normal.

Voi folosiți S Pen cu Galaxy Z Fold? Ați lua un Galaxy Z Fold mai ieftin, fără S Pen? Așteptăm părerile voastre în comentarii!

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

  • Ași lua un așa telefon ori cum este cel mai jmecher pe românește telefon va garantez.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Xiaomi 14 Ultra vine cu o ediție specială din titan – află când și cu ce specificații.

Samsung va încheia suportul pentru încă un lot de telefoane și tablete Galaxy. Vezi dacă ești afectat

Aceste telefoane Samsung mai vechi vor primi funcția de Instant Slow-Mo

iPhone 16 Pro ar putea veni cu ecran mai mare decât predecesorii săi

SE VINDE CA PÂINEA CALDĂ SERIA GALAXY S23, ÎN SPECIAL S23 ULTRA

Apple pregătește un dispozitiv revoluționar cu ecran pliabil.

 Răcorește-ți smartphone-ul cu stil: Red Magic Cooler 5 Pro

Honor Magic 6 Pro se dezvăluie înainte de lansare: Imagini exclusive cu noul model

Galaxy Watch 7: Tripletul Tehnologic Care Rescrie Regulile Jocului

Samsung 990 PRO SSD. Un SSD care promite performanțe cu 50% mai rapide decât predecesorul său

Cum Google transformă căutarea online cu o nouă tehnologie generativă:Search Generative Experience:

 iPhone 16 Pro și iPhone 17 vor aduce inovații importante la camerele foto