OnePlus 12 se lansează la începutul lui decembrie, de ziua de naștere a OnePlus

OnePlus 12 se lansează la începutul lui decembrie, de ziua de naștere a OnePlus

OnePlus împlinește 10 ani și vrea să sărbătorească în stil mare. Pe 4 decembrie, la Shenzhen, în China, va avea loc un eveniment special, unde vom afla totul despre noul OnePlus 12. Pete Lau, CEO-ul și fondatorul OnePlus, va fi cel care ne va prezenta noul flagship pe scenă.

la-i CARDUL CU MILIOANE DE IDEI de la eMAG

Dar până atunci, hai să vedem ce știm deja despre OnePlus 12, datorită unor scurgeri de informații care ne-au făcut să salivăm. Ce are de oferit noul telefon?

Un ecran superb

OnePlus 12 va avea un ecran LTPO OLED de 6,82 inchi, produs de BOE, cu o rezoluție impresionantă de 1440 x 3168 pixeli. Asta înseamnă o densitate de 516 pixeli pe inch, care va face imaginile să arate foarte clare și detaliate. Dar nu numai asta, ci și o luminozitate foarte mare, de până la 2600 de nits, care va face ecranul să fie vizibil chiar și în condiții de lumină puternică.

O cameră foto de top

OnePlus 12 va veni cu o cameră foto îmbunătățită, care va avea un senzor principal Lytia 808 de 48 MP, cu două straturi suprapuse, de la Sony. Acesta va permite capturarea mai multor detalii și culori, chiar și în condiții de lumină slabă. Dar nu este singurul senzor, ci va fi însoțit de un senzor OV64B de 1/2,0″ 64MP, care va avea un obiectiv teleobiectiv, cu un zoom optic de 3x. Așa că vei putea să faci poze de la distanță, fără să pierzi din calitate. Și dacă vrei să prinzi mai mult în cadru, vei avea la dispoziție și un obiectiv ultra-wide de 48MP, care va oferi un unghi de vizualizare larg.

O performanță excelentă

OnePlus 12 va fi unul dintre primele telefoane care va folosi noul cip Snapdragon 8 Gen 3, care a fost confirmat de o listare AnTuTu. Acesta va oferi o putere de procesare și o eficiență energetică superioare, comparativ cu generațiile anterioare. OnePlus 12 va avea și o încărcare rapidă de 100W, care va umple bateria în doar câteva minute. Și ca să nu uităm, OnePlus 12 va rula pe Android 14, cu interfața ColorOS 14 în China și OxygenOS 14 în restul lumii.

Concluzie

OnePlus 12 se anunță a fi un telefon extraordinar, care va aduce multe îmbunătățiri față de predecesorii săi. Vom afla mai multe detalii pe 4 decembrie, când OnePlus își va sărbători cea de-a zecea aniversare. Tu ce așteptări ai de la OnePlus 12? Spune-ne în comentarii. 😊

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cine sunt norocoșii care vor primi HyperOS stabil înaintea tuturor?

Inelul inteligent Apple: un accesoriu multifuncțional care se potrivește pe orice parte a corpului

Samsung One UI 6 poate să-ți strice telefonul Galaxy? Ce trebuie să știi înainte de a face update