Samsung Galaxy S22 primește o nouă actualizare care îi face camera mai bună.

Samsung Galaxy S22 primește o nouă actualizare care îi face camera mai bună.

Samsung nu se lasă mai prejos decât concurența și continuă să își îmbunătățească flagship-urile din seria Galaxy S22. După ce a lansat actualizarea de securitate din ianuarie 2024, care a rezolvat câteva probleme minore, acum ne oferă o nouă actualizare software care promite să ne ofere o experiență foto mai plăcută.

Ce aduce nou actualizarea pentru Galaxy S22?

Actualizarea, care are numărul de versiune S90xBXXU7DXA6, se aplică tuturor modelelor din seria Galaxy S22: S22, S22+ și S22 Ultra. Ea are o dimensiune destul de mare, de aproximativ 250 MB, așa că vă recomand să o descărcați când sunteți conectați la o rețea Wi-Fi. Actualizarea este disponibilă în Europa și ar trebui să ajungă la toți utilizatorii în curând.

Potrivit Samsung, actualizarea îmbunătățește performanța camerei, dar nu ne spune exact ce anume s-a schimbat. Probabil că au optimizat calitatea imaginii, viteza de focalizare sau stabilizarea video. Actualizarea include și alte corecturi de erori și îmbunătățiri ale stabilității, precum și patch-ul de securitate din ianuarie 2024, care a eliminat aproximativ 75 de vulnerabilități.

Cum puteți instala actualizarea pentru Galaxy S22?

Dacă aveți un telefon din seria Galaxy S22, ar trebui să primiți o notificare când actualizarea este disponibilă pentru descărcare. Dacă nu, puteți verifica manual dacă aveți noua versiune de software. Pentru asta, trebuie să mergeți la Settings ” Software update și să apăsați pe Download and install. După ce descărcați actualizarea, trebuie să reporniți telefonul pentru a finaliza instalarea.

Samsung a lansat seria Galaxy S22 cu Android 12 preinstalat în urmă cu doi ani. De atunci, telefoanele au primit două actualizări majore de sistem de operare: One UI 5.0 bazat pe Android 13 și One UI 6.0 bazat pe Android 14. Se pare că Samsung nu se oprește aici și ne pregătește și alte două actualizări de Android în viitor. Să sperăm că vor fi la fel de bune ca și cele de până acum.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Redmi K70 și K70 Pro apar în imagini live înainte de lansare.

Samsung Galaxy Ring: inelul inteligent care îți monitorizează sănătatea

Ce este tehnologia blockchain? Istorie is caracteristici.

Betavolt. Bateria nucleară mică și puternică care ar putea schimba viitorul tehnologiei.

Iată cât ar putea costa un Nothing Phone (2a)

Vivo X Fold 3 Pro va veni cu Snapdragon 8 Gen 3.

Google transformă Windows într-un paradis pentru jocuri Android.

VW anunță integrarea ChatGPT în mașinile lor.

Humane AI PIN: O alternativă pentru smartphone de la Humane AI pe care o poți purta toată ziua

ChatGPT își poate redacta si bilet de externare.

Gmail testează o interfață de răspunsuri în stil chat pentru e-mailuri.

Snapdragon 8s Gen 3: Chipsetul Care Promite Viteză și Eficiență la Preț Redus!