Prețul european al lui Vivo X100 Pro cu cameră ZEISS a fost dezvăluit.

Prețul european al lui Vivo X100 Pro cu cameră ZEISS a fost dezvăluit.

Vivo X100 Pro a apărut în China în noiembrie anul trecut și a ajuns pe piețele globale în decembrie. În ianuarie, a fost lansat în India, iar acum se pregătește să intre și în Europa. Până acum, știm doar cât costă smartphone-ul și, după părerea noastră, prețul este cam piperat.

Se pare că flagship-ul va fi disponibil momentan doar în Austria și Republica Cehă. X100 Pro nu se găsește încă pe site-urile Vivo din aceste țări, dar compania a anunțat prețul european. Telefonul se va vinde cu 1199 euro, adică vreo 5980 lei la cursul de azi.

Dacă ne uităm la specificațiile tehnice ale dispozitivului, trebuie să recunoaștem că produsul este de calitate și că are una dintre cele mai bune camere foto de pe piață, dar prețul este totuși cam mare. Mai ales dacă ne gândim la prețurile din India, unde se vinde cu aproximativ 999 euro. Probabil că Vivo a ținut cont de mai mulți factori logistici și alți factori când a stabilit prețul, dar nu credem că merită să dai atâția bani pe telefonul lor.

vivo x100 pro

Cel puțin nu te poți plânge de memoria RAM și de spațiul de stocare intern, pentru că ai 16 GB de RAM și 512 GB de stocare la acest preț. Vivo X100 Pro are un ecran LTPO AMOLED de 6,78 inchi cu o rezoluție de 2800 x 1260 pixeli la 120 Hz, care poate ajunge la o luminozitate de 3000 de nits. Pe spate, telefonul are un senzor principal de 50 de megapixeli (senzor de 1 inch, optică ZEISS) cu stabilizare optică a imaginii, un senzor ultraangular de 50 de megapixeli și un senzor periscop de 50 de megapixeli cu zoom optic de 4,3 ori, tot cu stabilizare optică a imaginii.

În telefon, o baterie de 5400 mAh ține aprinse componentele hardware, iar bateria se încarcă cu fir cu 100 de wați și fără fir cu 50 de wați. X100 Pro rulează Android 14, cu interfața Funtouch 14, făcută de Vivo. Telefonul este alimentat de un procesor Mediatek Dimensity 9300. Dacă acest lucru face ca Vivo X100 Pro să merite cheltuirea a 1199 de euro rămâne la latitudinea fiecăruia să decidă.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Minimal: Telefonul care te scapă de dependența de smartphone.

Samsung va revoluționa bateria iPhone cu noua tehnologie OLED

Cine poate vedea Blockchainul: Transparența și Confidențialitatea în Tehnologia Blockchain

Google Chrome are o problemă gravă și trebuie să o rezolvi acum

Inteligența artificială a făcut o reclamă la bere, rezultatul a fost de coșmar

Acest AI „semifinisat” este mult mai tare decât orice ChatGPT

Dispozitivele de top Samsung din 2023 vor beneficia de One UI 6.1 în prima parte a anului 2024

Apple a lansat a doua versiune beta pentru iOS 17.4, iPadOS 17.4, watchOS 10.4, tvOS 17.4 șo macOS sonoma 14.4

Microsoft lansează aplicația Copilot cu inteligență artificială pentru Android

 Google îi dă în judecată pe escrocii care au folosit un malware fals Bard AI

Xiaomi 14 vine pe piața globală pe 25 Februarie

10 inovații pentru o grădină perfectă