O nouă eră de editare video bazată pe inteligență artificială pe Facebook

O nouă eră de editare video bazată pe inteligență artificială pe Facebook

Videoclipurile editate cu ajutorul funcțiilor bazate pe inteligență artificială pot fi postate pe Facebook și Instagram.

Meta a pus la dispoziție la sfârșitul săptămânii trecute două noi funcții de editare video bazate pe inteligență artificială: acestea pot fi folosite pentru videoclipurile postate pe Facebook și Instagram și vor inaugura o nouă eră a generării de conținut, spun experții.

Emu Video se ocupă cu generarea de videoclipuri de 4 secunde, în timp ce Emu Edit editează sau modifică videoclipuri folosind indicații text.

Ambele funcții reprezintă o evoluție a modelului Emu. Până acum, acesta a generat doar imagini pornind de la instrucțiuni text. Emu este, de asemenea, inclusă în alte soluții de inteligență artificială generativă în instrumentele de editare a imaginilor AI integrate în Instagram.

Nebunia AI a făcut ca Meta să se miște rapid și să accelereze dezvoltarea pentru a profita de interesul și atenția ridicată, devenind un rival important pentru Microsoft, Google și Amazon.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Huawei Nova 12 se lasă văzut într-o nouă imagine

Samsung se confruntă cu o problemă: lista de actualizare la Android 14 a dispărut de pe site-ul oficial

ESTE DIN NOU O LIPSĂ DE PLĂCI VIDEO?

A fost lansat GPT Store: magazinul de aplicații unde găsești chatbot-uri inteligente

Xiaomi anunță lista dispozitivelor care vor primi HyperOS în 2024

Samsung ar putea lansa un nou tip de smartphone revoluționar,

Google Photos Spulberă Barierele: Instrumente AI pentru Toți!

OnePlus 12, telefonul care te va lăsa fără cuvinte: Ecran de vis, procesor de rachetă și cameră de extratereștri 🚀👽

Sony tocmai a dezvăluit selecția varietată de jocuri Gratuite pentru abonații PlayStation Plus Essential în decembrie

Cum a fost accidentată și târâtă o femeie de un taxi robot Cruise.

Iată câtă memorie RAM va fi în interiorul iPhone 15 Pro

S-a dezvăluit cu ce specificații vor veni Galaxy S24, S24+ și S24 Ultra.