O nouă eră de editare video bazată pe inteligență artificială pe Facebook

O nouă eră de editare video bazată pe inteligență artificială pe Facebook

Videoclipurile editate cu ajutorul funcțiilor bazate pe inteligență artificială pot fi postate pe Facebook și Instagram.

la-i CARDUL CU MILIOANE DE IDEI de la eMAG

Meta a pus la dispoziție la sfârșitul săptămânii trecute două noi funcții de editare video bazate pe inteligență artificială: acestea pot fi folosite pentru videoclipurile postate pe Facebook și Instagram și vor inaugura o nouă eră a generării de conținut, spun experții.

Emu Video se ocupă cu generarea de videoclipuri de 4 secunde, în timp ce Emu Edit editează sau modifică videoclipuri folosind indicații text.

Ambele funcții reprezintă o evoluție a modelului Emu. Până acum, acesta a generat doar imagini pornind de la instrucțiuni text. Emu este, de asemenea, inclusă în alte soluții de inteligență artificială generativă în instrumentele de editare a imaginilor AI integrate în Instagram.

Nebunia AI a făcut ca Meta să se miște rapid și să accelereze dezvoltarea pentru a profita de interesul și atenția ridicată, devenind un rival important pentru Microsoft, Google și Amazon.

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Noul software pentru OnePlus 10 Pro: Android 14 și OxygenOS 14

Google Messages te ajută să elimini zgomotul din mesajele vocale. Află cum să folosești funcția nouă

Humane AI PIN: O alternativă pentru smartphone de la Humane AI pe care o poți purta toată ziua