Modelele iPhone 15 vin cu aceste camere foto

Modelele iPhone 15 vin cu aceste camere foto.

Acum se confirmă oficial că seria iPhone 15 va debuta pe 12 septembrie. Una dintre marile noutăți va fi un conector USB-C, dar vor exista și îmbunătățiri în ceea ce privește camerele foto. Acum avem detalii scăpate despre ce modele vor avea ce unități de captare a imaginii.

iPhone 15 și iPhone 15 Plus

Modelele de bază vor fi echipate cu un senzor principal de 48 de megapixeli, dar se pare că nu va fi același modul regăsit pe actualele ediții iPhone 14 Pro. Este posibil ca noile dispozitive să primească un senzor Sony cu design suprapus, care se așteaptă să aibă performanțe mai bune în condiții de iluminare slabă.

banner

Camera principală: 48 MP, f/1,6
Ultra-wide: 12 MP, f/2,4

iPhone 15 Pro

iPhone 15 Pro va păstra senzorul principal de 48 de megapixeli care se regăsește pe spatele modelului 14 Pro, dar va fi echipat cu o unitate ultra-wide-angle nouă și mai avansată. Potrivit știrii, calitatea imaginii camerei telefoto va fi îmbunătățită, în ciuda faptului că la interior va fi folosit același hardware.

Camera principală: 48 MP, f/1.8, Sony IMX803 1/1.3 inch
Camera teleobiectiv: 12,7 MP, f/2,8
Ultra wide: 13,4 MP, f/2,2

iPhone 15 Pro Max

Modelul Pro Max ar putea dispune de aceleași unități principale și ultra-wide-angle ca și varianta Pro, dar această ediție va fi singurul iPhone cu un modul periscop. Potrivit unor rapoarte, zoom-ul optic ar putea fi între 5x și 10x.

Cameră principală: 48 MP, f/1,8, Sony IMX803 1/1,3 inch
Teleobiectiv: 12,7 MP, f/2,8, obiectiv periscop de 85 mm, 1/1,9″.
Ultra-wide: 13,4 MP, f/2,2
Potrivit informațiilor preliminare din China, noul modul periscop va fi echipat cu un obiectiv de 85 mm, deschidere f/2,8 și dimensiuni de 1/1,9 inci. Pe baza acestor informații, zoom-ul ar fi de până la 4x, 5x și peste ar fi nevoie de un fel de zoom digital din partea producătorului Apple.

Potrivit analiștilor, Apple a decis ca modulul periscop să fie disponibil exclusiv pe 15 Pro Max din lipsă de spațiu. În consecință, modulul de cameră de pe cel mai mare dispozitiv va fi spectaculos de mare decât cel de pe modelul 15 Pro obișnuit sau de pe modelul Pro Max din generația precedentă

R.M.

Numele meu este Radulescu Mihaela și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Schimbare radicală a parolelor Google: utilizatorii Romani sunt afectați, mulți ar putea avea dificultăți

Facebook, Manipularea şi Înselarea Utilizatorilor: Oscilând între Protecţie şi Pericol

Inteligența artificială a făcut o reclamă la bere, rezultatul a fost de coșmar