threads

Meta continuă să țină ușa Threads închisă pentru utilizatorii europeni

Mai mulți utilizatori din UE s-au plâns că Threads nu este disponibil prin VPN, iar Meta a confirmat că acesta este exact rezultatul muncii lor.

Compania a lansat Threads săptămâna trecută, dar nu este disponibilă în UE din cauza preocupărilor legate de confidențialitate, iar Meta a declarat că face tot posibilul pentru a împiedica utilizatorii să acceseze noua aplicație socială. Bineînțeles, au asigurat pe toată lumea că Europa este o piață importantă pentru ei și speră foarte mult că va fi disponibilă aici în curând. Potrivit politicii de confidențialitate a Meta, aplicația poate colecta o serie de date cu caracter personal, inclusiv informații extrem de sensibile, cum ar fi datele de sănătate și financiare, locația exactă, istoricul de navigare, contactele și istoricul de căutare. Această abordare reprezintă o provocare juridică și de reglementare pentru Meta în UE.

În conformitate cu legislația UE privind protecția datelor, o companie are nevoie de un temei juridic valabil pentru a prelucra în mod legal astfel de date cu caracter personal pentru a direcționa publicitatea, dar acesta este un domeniu în care se confruntă cu o incertitudine tot mai mare în urma recentei hotărâri a Curții de Justiție. Cu toate acestea, în ciuda faptului că Threads, creat de Meta ca un corespondent al Twitter, nu poate fi utilizat în UE, acesta a avut un start bun, depășind în câteva zile pragul de 100 de milioane de înregistrări. Totuși, acest lucru este oarecum umbrit de faptul că utilizatorii activi zilnici au scăzut cu 20% în această săptămână față de sâmbătă, potrivit firmei de analiză Sensor Tower, iar utilizatorii nu petrec atât de mult timp folosind Threads ca acum câteva zile.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Samsung va produce cipul Tensor G4 pentru Google

 Google îi dă în judecată pe escrocii care au folosit un malware fals Bard AI

Iată lista cu cele mai căutate 10 telefoane în acest moment

Actualizarea din noiembrie pentru telefoanele Pixel de la Google aduce soluții pentru multe probleme

Grabă mare: Assassin’s Creed Syndicate se oferă gratis pe PC până pe 6 decembrie

Duet AI: un asistent AI pentru Gmail, GDrive și Google Docs.

De ce unii zic că Galaxy S24 face poze mai proaste ca înainte? Samsung explică

Spotify a depășit 600 de milioane de utilizatori: cum a reușit să domine piața de streaming

Xiaomi 14/14 PRO Lansat Oficial, noul flagship cu design rafinat, procesor de ultimă generație și cameră LEICA Summilux

 Răcorește-ți smartphone-ul cu stil: Red Magic Cooler 5 Pro

Cum să profiți de un an gratuit de servicii prin satelit cu iPhone 14

Un Xiaomi misterios a fost văzut pe GeekBench. Iată ce se știe până acum.