Cum să te uiți la YouTube fără să te uiți Google Bard îți face rezumate din videoclipuri yputube

Cum să te uiți la YouTube fără să te uiți: Google Bard îți face rezumate din videoclipuri.

Salutare! Astăzi vreau să vă vorbesc despre o chestie tare interesantă pe care am aflat-o recent de pe site-ul oficial . Se pare că Google a lansat o nou update de inteligență artificială la Bard, care poate să se uite la videoclipuri pe YouTube și să îți spună despre ce e vorba în ele, fără să fie nevoie să le vezi tu.

Gândește-te la asta: nu mai trebuie să pierzi timpul cu youtuberi care îți trag de șireturi cu videoclipuri de o jumătate de oră, în care îți spun două-trei chestii importante și restul e umplutură. Bard îți face el rezumatul, și îți răspunde la orice întrebare ai avea despre conținutul videoclipului, într-o clipită.

De exemplu, dacă vrei să afli cum să faci o prăjitură cu ulei de măsline, și dai de un videoclip care îți arată rețeta, nu mai trebuie să te uiți la tot filmul, să aștepți să îți spună ce ingrediente și ce cantități să folosești. Îl întrebi pe Bard direct, și el îți dă răspunsul pe loc. Bineînțeles, asta presupune că știi deja cum se face o prăjitură, că nu te aștepți să îți explice el pașii de bază, nu?

Dar, ca să nu vă bucurați prea tare, trebuie să vă spun și partea proastă: Bardul nu vorbește românește. Cel puțin, nu deocamdată. Funcționează doar cu videoclipuri în engleză, și nici măcar cu toate. Nu se știe când o să fie disponibil și pentru clipurile noastre, în limba noastră. Până atunci, ne rămâne să ne uităm la filmele de pe YouTube ca niște………(completați cu ce vreți voi).

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Xiaomi 14/14 PRO Lansat Oficial, noul flagship cu design rafinat, procesor de ultimă generație și cameră LEICA Summilux

UNESCO avertizează asupra riscurilor pe care le prezintă implanturile cerebrale cu inteligență artificială

Dezvăluri cu specificații despre Xiaomi SU7, o mașină electrică de lux, inteligentă și performantă.

MediaTek ne surprinde cu Mediatek Dimensity 8300, un procesor pe 4 nanometri super performant.

MGIE:Apple face o inovație în editarea imaginilor cu inteligența artificială!

Mai multe modele Samsung ar putea rula Android 14 în zilele următoare.

Dezvoltatorii de startup-uri așteaptă de mult timp ceva asemănător cu căștile Apple Vision Pro.

Samsung ar putea lansa un nou tip de smartphone revoluționar,

Noile Telefoane Vivo X100 și X100 Pro: Specificații, Prețuri și Disponibilitate.

Acum televizoarele Smart Samsung din 2020 au și aplicații de jocuri în cloud.

Inteligența artificială a făcut o reclamă la bere, rezultatul a fost de coșmar

Spotify a depășit 600 de milioane de utilizatori: cum a reușit să domine piața de streaming