Android 15 beta ajunge pe Nothing Phone (2a)

Android 15 beta ajunge pe Nothing Phone (2a)

Google I/O, evenimentul mult așteptat de entuziaștii Android, a fost o adevărată festivitate tehnologică. Gigantul din Mountain View a dezvăluit o serie de upgrade-uri impresionante pentru sistemul de operare și ne-a oferit un sneak peek la noul lor gadget, Pixel 8a.

Dar să vorbim despre ce ne interesează cu adevărat: Android 15. Google ne-a servit o porție generoasă de noutăți, iar pentru cei nerăbdători, o versiune beta este deja pe piață pentru modelele Pixel.

Acum, să ne îndreptăm atenția către Nothing Phone (2a). Într-o mișcare surprinzătoare, Nothing a sărit în trenul inovației și a anunțat că noul lor device va fi printre primele non-Pixel care primesc acces la Android 15 beta. Practic, dacă ai un Phone (2a), poți testa versiunea beta a Android 15 chiar acum, făcând o vizită pe site-ul Nothing.

Și pentru că la Nothing se gândesc la tot, au pregătit un tutorial detaliat care te va ghida pas cu pas prin procesul de download și instalare a preview-ului pentru dezvoltatori al Android 15. Dar, ca orice pionierat, vine cu un disclaimer: ești pe teritoriu nou, unde unele funcții s-ar putea să nu fie la bord sau să nu funcționeze cum trebuie.

Iată câteva dintre problemele deja semnalate:

  • Amprentele digitale? Momentan, nu se pot înregistra.
  • Deblocarea facială? Nu e disponibilă.
  • Aplicațiile Nothing preinstalate? Absente.

Dar nu e motiv de panică. Dacă te răzgândești sau dacă beta-ul nu e pe placul tău, Nothing îți vine în ajutor cu un pachet de restaurare. Descarci, urmezi instrucțiunile și voilà, te întorci la versiunea stabilă. Simplu, nu?

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Windows se pregătește pentru era PC-urilor cu inteligență artificială

Xiaomi 14, telefonul care face furori: 1,5 milioane de unități vândute în doar 10 zile

Au fost dezvăluite specificațiile camerei Xiaomi 14 Ultra. Iată la ce ne putem aștepta.

Ghid pentru începători despre securitatea cibernetică: Cum să-ți protejezi activele digitale

Xiaomi 15 – Pionieratul tehnologic cu Snapdragon 8 Gen 4

Revoluția Apple: iPad Pro și Surpriza Chipset-ului M4

Alertă Digitală: TikTok, la un pas de interzicere în Europa? Află acum!

iPhone 17 Plus: O Nouă Viziune în Designul Apple?

Cele mai bune baterii pentru panouri fotovoltaice

Bug Google Drive: multe persoane au pierdut luni de zile de date

Utilizatorii Galaxy S23, Atenție! Actualizarea Care Vă Poate Lăsa Fără Telefon!

Sony îți rupe inima de gamer. Conturile de PlayStation sunt suspendate la întâmplare!