pc game pass romania

Abonamentul PC Game Pass disponibil oficial în România! Bucurați-vă de sute de jocuri grozave la un pret imbatabil.

Microsoft a anunțat că va lansa Game Pass în 40 de țări europene, inclusiv România. 

la-i CARDUL CU MILIOANE DE IDEI de la eMAG

Cu siguranță ați aflat deja despre serviciul de abonament PC Game Pass oferit de Xbox. Este un serviciu care a atras atenția jucătorilor de pe întreg globul, iar astăzi ne propunem să vă spunem mai multe despre această platformă și să vă arătăm de ce merită să investiți în ea.

Ce este PC Game Pass?

PC Game Pass este o platformă de abonament oferită de Xbox care vă permite să accesați o colecție vastă de jocuri de pe PC. Acesta este un serviciu similar cu Xbox Game Pass, dar se concentrează exclusiv pe jocuri pentru PC.

În esență, PC Game Pass vă permite să jucați orice joc din colecția de pe platformă în schimbul unei taxe lunare. Această taxă este foarte accesibilă și, în funcție de pachetul pe care îl alegeți, vă permite să jucați o gamă largă de jocuri pentru PC.

Care sunt avantajele PC Game Pass?

Există multe avantaje de a alege PC Game Pass. În primul rând, acest serviciu vă permite să economisiți mulți bani. În loc să cumpărați jocuri individuale care pot costa sute de lei, puteți juca sute de jocuri în schimbul unei taxe lunare rezonabile.

În al doilea rând, PC Game Pass oferă acces la o gamă largă de jocuri. De la cele mai populare jocuri până la titluri mai puțin cunoscute, veți găsi cu siguranță ceva care să vă atragă atenția pe această platformă.

În plus, PC Game Pass vă permite să jucați jocuri noi, la scurt timp după ce acestea sunt lansate. Dacă sunteți un jucător avid, acest lucru poate fi un avantaj important pentru dvs.

Care sunt jocurile disponibile pe PC Game Pass?

PC Game Pass oferă o gamă largă de jocuri, inclusiv cele mai populare titluri. De la cele mai recente jocuri lansate, până la clasicele preferate, veți găsi cu siguranță ceva care să vă atragă atenția. Oferta este mare si diversificata. Libraria Xbox are titluri precum Monster Hunter Rise, noul Atomic Heart, FIFA 22, Minecraft, Halo Infinite, Forza Horizon 5, precum și jocuri de la Bethesda sau EA. 

Cum puteți beneficia de PC Game Pass?

Dacă sunteți interesat să încercați PC Game Pass, există câteva lucruri pe care trebuie să le luați în considerare. În primul rând, trebuie să aveți un PC care îndeplinește cerințele de sistem minime pentru a rula jocurile disponibile.

abonament pc game pass in romania
Game Pass Insider Program

În al doilea rând, trebuie să vă abonați la serviciu. Există mai multe opțiuni disponibile, de la abonamente lunare la cele anuale. În funcție de opțiunea pe care o alegeți, veți plăti o taxă lunara sau anuala.

Microsoft a anunțat că serviciul va fi disponibil în 40 de regiuni suplimentare din Europa. Iată lista:
Albania, Algeria, Bahrain, Bolivia, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Costa Rica, Croația, Cipru, Ecuador, Egipt, El Salvador, Estonia, Georgia, Guatemala, Honduras, Islanda, Kuweit, Letonia, Libia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Malta, Moldova, Muntenegru, Maroc, Nicaragua, Macedonia de Nord, Oman, Panama, Paraguay, Peru, Qatar, România, Serbia, Slovenia, Tunisia, Ucraina, Uruguay.

Potrivit Microsoft, jucătorii din aceste țări se pot înscrie pentru Game Pass pentru faza de previzualizare pentru PC începând de astăzi. Făcând acest lucru din aplicația Xbox Insider Hub, vă oferă acces la biblioteca vastă de jocuri Microsoft.

Există și abonamentul Xbox Game Pass Ultimate, un serviciu care concurează cu GeForce Now de la NVIDIA. Astfel, puteți juca jocurile preferate în cloud fără a le instala pe tabletă, laptop sau chiar smartphone. 

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vin apelurile vocale și discuțiile criptate pe Twitter

Utilizatorii de iPhone își pot lua adio pentru totdeauna de la această funcție

Iată seria Huawei Nova 11. Pret si disponobilitate.