iPhone 17 pro max o să aibă o cameră telephoto de zile mari. 48 de megapixeli.

 iPhone 17 pro max o să aibă o cameră telephoto de zile mari. 48 de megapixeli.

iPhone 17 Pro Max o să fie un monstru de telefon, dacă e să ne luăm după un tip care se pricepe la treburile Apple. El zice că iPhone 17 Pro Max o să aibă o cameră telephoto de 48 de megapixeli, care o să facă poze de-ți stă mintea în loc.

De ce e așa de tare camera asta? Păi, pentru că o să funcționeze cu Vision Pro, o chestie nouă de la Apple, care o să-ți permită să faci video-uri surround. Adică o să poți să filmezi tot ce se întâmplă în jurul tău, și să vezi apoi pe Vision Pro, ca și cum ai fi acolo.

Nu știm exact cum o să meargă treaba asta, pentru că Apple nu a zis nimic oficial. Dar se pare că iPhone 15 Pro a avut deja o funcție de genul ăsta, numai că mai slabă. Acum, cu iPhone 17 Pro Max, o să fie alt nivel.

Și asta nu e tot. Se zvonește că iPhone 16 Pro o să aibă o cameră ultraangulară de 48 de megapixeli, iar iPhone 17 Pro o să aibă trei camere de 48 de megapixeli pe spate. Adică o să poți să faci poze de toate felurile, de la portrete, la peisaje, la selfie-uri.

Dar nu te grăbi să-ți vinzi rinichii pentru iPhone 17 Pro Max, pentru că mai e mult până o să apară. Probabil că abia peste doi ani o să-l vezi în magazine. Așa că ia-o ușor cu zvonurile, și bucură-te de telefonul pe care-l ai acum. Sau, dacă vrei, poți să-ți iei un iPhone 16 Pro, care o să fie și el destul de tare. 😉

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mark Zuckerberg zice că ochelarii lui Realitate Mixta bat Vision Pro de la Apple

Modelele iPhone 15 vin cu aceste camere foto.

A început livrarea de televizoare cu ecrane duble gratuite, susținute de publicitate

Windows 11 vine cu o nouă funcție care te ajută să găsești mai ușor rețelele Wi-Fi

Oppo a dezvăluit modelele Reno11 și Reno11 Pro – liderii din gama medie.

Cele mai bune servicii VPN gratuite (nu doar) pentru vară

Samsung Galaxy S25 va fi o revoluție de design, nu doar o evoluție.

Google Tensor G4: Un Salt Evolutiv în Performanță și Eficiență Termică

La ce ajută aerosolul:Cum să folosești,care sunt beneficiile sale.

Gmail a introdus un nou filtru pentru a combate spam-ul

Cum funcționează un GPS: Ghid complet pentru înțelegerea sistemului de poziționare globală

Ce ne aduce One UI 6.1: Noile moduri de încărcare Samsung Galaxy care îți vor proteja bateria.