Huawei Vision: o alternativă mai ieftină la Apple Vision Pro?

Huawei Vision: o alternativă mai ieftină la Apple Vision Pro?

Se zvonește că firma chineză de tehnologie ar lucra la o cască AR, și deja aflăm câteva detalii despre ce ar putea oferi…

Produsul Huawei ar avea câteva lucruri în comun cu cel al Apple, dar ar fi și câteva diferențe, și auzim că și prețul ar fi diferit. Căștile chinezești ar fi mult mai accesibile (Apple Vision Pro costă 3.500 de dolari, și dacă vrei să iei și accesorii și mai mult spațiu de stocare, mai pui o treime din preț), așa că ar putea atrage mai mulți clienți.

Huawei Central a publicat ce a spus Li Nan, fostul șef de marketing de la Meizu, despre căștile Huawei. Acestea ar fi mai ușoare, doar 350 de grame (față de 600 de grame cât are Apple) și ar avea și ele ecrane micro-OLED de la Sony, cu rezoluție 4K (aici nu e diferență) pentru o experiență similară cu Apple Vision Pro. Dar dacă ne uităm mai bine, vedem că nu sunt chiar la fel.

thegeek Huawei VR Glass 1

Huawei Vision nu are EyeSight. Funcția asta de la Apple Vision Pro face ca ochii celui care poartă cască să fie văzuți de celălalt utilizator, ca să poată interacționa mai bine. Huawei sigur nu are cipurile M2 și R1 de la Apple, deci folosește propriul hardware, dar nu știm ce poate face chinezii cu Kirin 9000S…

Huawei și SMIC vor să treacă la cipuri de 5 nanometri anul ăsta, dar nu cred că o să fie gata pentru Huawei Vision. Și mai e un lucru: se zice că Huawei Vision ar avea o experiență fără întârzieri, dar nu suntem siguri de asta (mai ales dacă pun Kirin 9000S în cască), pentru că transmisia de date 4K o să încarce mult cipul, și o să scadă performanța.

Și acum, bomba: se pare că Huawei Vision ar costa jumătate din prețul lui Apple Vision Pro!? Să vedem dacă e adevărat.

Huawei Vision headset another Apple Vision Pro competitor

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum te scapă Android 15 de notificările care te bombardează.

Folosind Leonardo.Ai: Acesta poate fi, de asemenea, un bun înlocuitor pentru Midjourney

Apple se pare că plănuiește să lanseze căștile Vision Pro în martie 2024

Android, Google Search și Chrome se schimbă în UE. Ce trebuie să știi

Pixel Fold 2: Desfășurarea Viitorului în 8,02 Inci de Inovație.

Noile Telefoane Vivo X100 și X100 Pro: Specificații, Prețuri și Disponibilitate.

De ce merită să treceți la SSD NVMe? Experții răspund.

Era personalizării pe iPhone: iOS 18 aduce noutăți inspirate de Android!

Grabă mare: Assassin’s Creed Syndicate se oferă gratis pe PC până pe 6 decembrie

Google Messages te ajută să elimini zgomotul din mesajele vocale. Află cum să folosești funcția nouă

Creierul uman este un „computer” mult mai puternic decât am crezut până acum

Google Maps și-a dat cu stângu-n dreptu, iar lumea e supărată rău