YouTube Kids se mută în aplicația principală YouTube - iată cum va funcționa

YouTube Kids se mută în aplicația principală YouTube – iată cum va funcționa

YouTube este unul dintre cele mai populare servicii de streaming, nu doar pentru adulți, ci și pentru copii. Mulți părinți le dau copiilor lor să se uite la desene animate și emisiuni pe YouTube, în loc să le pună la televizor.

Pentru a le oferi copiilor o experiență sigură și adaptată vârstei lor, Google a lansat în 2015 YouTube Kids, o platformă specială, care filtrează conținutul și reclamele care nu sunt potrivite pentru cei mici și care le dă părinților mai mult control asupra a ceea ce văd copiii lor. Dar acum, YouTube Kids se pregătește de o schimbare majoră, care ar putea să îi facă pe utilizatori mai fericiți.

Google a anunțat recent, printr-un comunicat, că va renunța la aplicația separată YouTube Kids pentru televizoare în luna iulie, astfel că cei care vor să se uite la YouTube Kids vor trebui să o facă prin aplicația normală YouTube. Practic, asta înseamnă că, atunci când deschideți YouTube, va trebui să alegeți profilul pe care l-ați făcut pentru copilul vostru în interfața “Cine se uită”, și aplicația va trece automat la YouTube Kids, cu interfața pe care o știți.

Google a introdus YouTube Kids în aplicația principală în luna mai a anului trecut, iar motivul pentru care a decis să renunțe la varianta TV este că astfel serviciul va fi mai ușor de folosit, pentru că nu va trebui să schimbați între două aplicații. Trebuie să țineți cont, însă, că schimbarea se aplică doar la televizoarele smart, aplicația YouTube Kids rămânând disponibilă pe iOS și Android.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NASA își lansează propriul canal de streaming:Nasa+

BYD Seagull – ‘Lamborghini mini’ la preț de Dacia – Crezi că e posibil?

Aceste inovații pot fi atribuite modelelor iPhone 15 Pro

Căștile cu anulare a zgomotului pot fi folosite ca dispozitive de monitorizare a inimii cu o nouă tehnologie de la Google

Sam Altman: Numai energia nucleară de fuziune va putea alimenta superinteligența viitoare

Asus ROG Phone 8 Ultimate, monstrul cu 24 GB RAM și Snapdragon 8 Gen 3

Ce înseamnă căști bune cu anulare a zgomotului? Îți arătăm noi!

Samsung Își Revendică Tronul: Vânzări Galactice Depășesc Apple!

Apple Watch ar putea să-și recapete funcția de monitorizare a oxigenului din sânge printr-un update software

O nouă eră de editare video bazată pe inteligență artificială pe Facebook

 Samsung Galaxy S24 primește update-ul mult așteptat, care le face telefoanele și mai bune

Reclamele care întrerup videoclipurile au ajuns și pe TikTok