Samsung lansează oficial Galaxy A15, Galaxy A15 5G și Galaxy A25 5G

 Samsung lansează oficial Galaxy A15, Galaxy A15 5G și Galaxy A25 5G

Samsung a surprins pe toată lumea cu anunțul a trei noi modele din seria Galaxy A, care erau așteptate pentru anul viitor. Este vorba despre Galaxy A15, Galaxy A15 5G și Galaxy A25 5G, care au fost prezentate oficial. Galaxy A15 și varianta sa cu 5G au specificații similare în ceea ce privește conectivitatea și procesorul, în timp ce Galaxy A25 5G se remarcă prin camere mai performante și un procesor Exynos 1280.

Cele trei telefoane Samsung au un ecran Super AMOLED de 6,5 inci, cu rezoluție Full HD+ și Infinity-U. Galaxy A15 și Galaxy A15 5G au o rată de reîmprospătare de 90 Hz, iar Galaxy A25 5G are o rată de reîmprospătare de 120 Hz. Luminozitatea maximă este de 800 de nits pentru primele două modele și de 1000 de nits pentru cel de-al treilea.

samsung eye care display

Toate modelele au o cameră frontală de 13 megapixeli și un design numit Key Island, care presupune o mică proeminență în jurul butoanelor laterale. Galaxy A15 are un procesor MediaTek Helio G99, cu 8 GB de RAM și 128 sau 256 GB de memorie internă, în funcție de variantă. Memoria se poate extinde prin card micro SD. Galaxy A15 5G are un procesor MediaTek Dimensity 6100+, cu 8 GB de RAM și 256 GB de memorie internă, care se poate extinde și ea prin card micro SD. Galaxy A25 5G are un procesor Exynos 1280, cu 6 sau 8 GB de RAM și 128 GB de memorie internă, extensibilă prin card micro SD.

samsung key island

Galaxy A15 și Galaxy A15 5G au o cameră principală de 50 de megapixeli, cu deschidere f/1.8, o cameră ultra-wide de 5 megapixeli și o cameră macro de 2 megapixeli. Galaxy A25 5G are, de asemenea, o cameră principală de 50 de megapixeli, dar cu stabilizare optică a imaginii, o cameră ultra-wide de 8 megapixeli și o cameră macro de 2 megapixeli.

camera foto Galaxy A15 Galaxy A15 5G si A25G

Cele trei telefoane rulează Android 14, cu interfața One UI 6, dezvoltată de Samsung. Bateria este de 5000 mAh pentru toate modelele și suportă încărcare rapidă de 25 W. Galaxy A15 și Galaxy A25 5G vor fi disponibile în Vietnam începând cu 16 decembrie.

Preturi si disponibilitate

  • Galaxy A15 are un preț de aproximativ 940 de lei
  • Galaxy A15 5G de aproximativ 1200 de lei,
  • Galaxy A25 5G de aproximativ 1250 de lei.

Samsung intenționează să lanseze aceste modele și pe alte piețe în următoarele săptămâni.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SU7, mașina electrică de la Xiaomi care promite să le lase în urmă pe Porsche și Tesla

Microfoane spion în viața de zi cu zi: O realitate mai puțin confortabilă

Disney+ o ia pe urmele Netflix: Măsuri împotriva partajării parolelor.

Galaxy Buds, mai deștepte cu Galaxy AI. Ce pot să facă acum?

 HyperOS, noul sistem de operare de la Xiaomi, pleacă într-o aventură Globală.

Honor ne pregătește o surpriză: un telefon pliabil și un inel smart

AGI și Q-Star: vis sau coșmar? Ce spune Microsoft despre inteligența artificială super-inteligentă

Noi căști cu anulare a zgomotului anunțate de HMD: Nokia Clarity Earbuds 2+

Apple Vision Pro, lansarea așteptată în februarie 2024

Xiaomi lansează un router wi-fi 7 la preț de chilipir.

GTA VI, o mare dezamăgire? Ce spune o scurgere de informații controversată.

Cerere puternică pentru Huawei Mate 60 Pro