Sony pregătește lansarea unui nou model de smartphone

Sony pregătește lansarea unui nou model de smartphone

Entuziaștii brandului Sony ar putea avea motive de bucurie, deoarece un dispozitiv mobil până acum neanunțat a fost detectat în registrul FCC din Statele Unite.

Comisia Federală pentru Comunicații (FCC), organismul care supraveghează comunicațiile electronice pe teritoriul american, are printre atribuții și verificarea nivelurilor de radiații ale echipamentelor electronice. Pentru a putea comercializa produsele pe piața americană, producătorii sunt obligați să obțină aprobarea FCC. Astfel, apariția unui produs în baza de date a FCC este adesea un preambul al unei lansări iminente.

Modelul Sony care a apărut recent în baza de date FCC este desemnat prin codul PY7-75946U, unde PY7 semnalează apartenența la Sony, iar restul cifrelor reprezintă numărul specific al modelului. Din nefericire, în afara acestui cod, informațiile sunt limitate, cu excepția unei posibile preocupări: anunțul sugerează că noul telefon ar fi compatibil exclusiv cu rețelele LTE, fără a face referire la suportul pentru 5G.

Această specificație ar exclude posibilitatea ca noul dispozitiv să fie modelul Xperia 5 V, despre care Sony a menționat anterior că nu va fi disponibil pe piața din SUA. Este probabil ca telefonul menționat în lista FCC să fie un model destinat exclusiv pieței japoneze, o practică nu neobișnuită pentru compania Sony.

Cu toate acestea, există indicii că următorul flagship al Sony, Xperia 1 VI, este pe cale să fie dezvăluit, având în vedere că au început să circule diverse informații neoficiale, sugerând că lansarea ar putea fi mai aproape decât ne așteptăm.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aceste telefoane Samsung mai vechi vor primi funcția de Instant Slow-Mo

Redmi Note 13 Pro, primul smartphone cu noul chipset Qualcomm, va fi lansat în ianuarie.

Piața telefoanelor pliabile a înregistrat un record în trimestrul al treilea, dar Samsung a pierdut.

Abia au apărut, vine prima actualizare a telefoanelor Samsung Galaxy S24

iPhone 16,Pro,Max: Ce trebuie să știi despre noul telefon de la Apple

 Seria Redmi Note 13: Ce ne așteaptă de la modelul Pro în 4G și 5G

Samsung pregătește One UI 6.1 pentru telefoanele Galaxy mai vechi: când și cum o poți instala

Alexa, asistentul inteligent de la Amazon, ar putea deveni cu plată. Dar merită?

Nothing OS 2.5, bazat pe Android 14, a sosit pentru Phone (2)

Ce ne aduce One UI 6.1: Noile moduri de încărcare Samsung Galaxy care îți vor proteja bateria.

Ai un iPhone? Atunci trebuie să știi această funcție secretă care îți poate fi foarte utilă

Apple lucrează la o nouă tehnologie a bateriilor pentru a crește durata de viață a acestora și viteza de încărcare.