HUAWEI Mate 60 Pro a fost lansat: Acest telefon poate efectua apeluri prin satelit

HUAWEI Mate 60 Pro a fost lansat: Acest telefon poate efectua apeluri prin satelit

Telefonul aduce, de asemenea, ceea ce ar putea fi un nou chipset Kirin cu un GPU personalizat.

  • HUAWEI a anunțat smartphone-ul Mate 60 Pro în China.
  • Acesta iese în evidență datorită celor trei decupaje perforate și a capacității de a efectua apeluri prin satelit.
  • Deocamdată nu se știe nimic despre disponibilitatea globală.

Este posibil ca HUAWEI să fi suferit o mulțime de eșecuri induse de SUA în ultimii ani, dar acest lucru nu a împiedicat marca să producă câteva telefoane de altfel excelente. Acum, brandul chinezesc a revenit cu nou anunțatul Mate 60 Pro.

banner

Mate 60 Pro aduce un design destul de interesant, în primul rând datorită celor trei decupaje cu găuri de perforare de pe partea frontală. Unul dintre acestea este camera selfie (mai multe despre asta mai târziu), în timp ce celelalte două permit capabilități de deblocare facială 3D, așa cum ne așteptăm de la telefoanele Mate.

Noul telefon HUAWEI aduce, de asemenea, ceea ce pare a fi un capac spate în două tonuri. Modelele negru și violet au un spate din piele, în timp ce variantele verde și argintiu sunt realizate din fibră brodată. În rest, avem aici un rating IP68, în linie cu dispozitivele anterioare.

Poate că cea mai notabilă caracteristică a Mate 60 Pro este adăugarea de capabilități de apelare prin satelit. Acesta este un mare pas înainte pentru conectivitatea prin satelit pe smartphone-urile convenționale, mai ales că restul industriei prezintă doar SOS de urgență și mesaje text. Totuși, această funcționalitate este limitată în acest moment la China Telecom.

Huawei Mate 60 Pro Satellite Call
HUAWEI Mate 60 Pro a fost lansat: Acest telefon poate efectua apeluri prin satelit 5

Specificațiile HUAWEI Mate 60 Pro

Restul telefonului HUAWEI este destul de respectabil, în cea mai mare parte. Aveți un ecran LTPO OLED de 6,82 inch (2.720 x 1.260), 12GB de RAM, 256GB până la 1TB de stocare internă (extensibilă prin intermediul cardului NM) și o baterie de 5.000mAh cu încărcare prin cablu de 88W și wireless de 50W.

În mod ciudat, HUAWEI nu listează pe site-ul său web un procesor sau chiar benzi de rețea pentru Mate 60 Pro (o schimbare față de modelele anterioare). Dar un leaker de încredere a afirmat că este vorba despre un chipset Kirin in-house cu un CPU octa-core (patru Cortex-A78 și patru Cortex-A510) și un „Maleoon 910” in-house GPU. Am cerut companiei mai multe informații despre chipset-ul telefonului, dar un GPU personalizat ar fi o răsturnare de situație majoră pentru HUAWEI.

Trecând la camerele foto, Mate 60 Pro aduce un sistem versatil de camere foto triplu în spate. Așteptați-vă la o cameră principală de 50MP cu o deschidere reglabilă (de la f/1,4 la f/4,0), o cameră telefoto de 48MP de 3,5x (f/3,0, cu mod macro) și un obiectiv ultrawide de 12MP. Această cameră telefoto are o deschidere mai îngustă decât excelenta cameră tele a lui P60 Pro, așa că nu ne așteptăm la un nivel similar de calitate a imaginii în condiții de iluminare slabă. Dar suntem totuși bucuroși să vedem capacități macro pe acest obiectiv. În rest, o cameră de 13 MP este disponibilă în partea frontală pentru selfie-uri.

Preț și disponibilitate HUAWEI Mate 60 Pro

Huawei Mate 60 Pro purple cover 840w 472h.jpg
HUAWEI Mate 60 Pro a fost lansat: Acest telefon poate efectua apeluri prin satelit 6

Marca chineză pare să desfășoare astăzi o vânzare limitată în China, ca parte a unui program de acces anticipat. Nu se știe nimic despre prețul modelului de bază de 256GB, dar varianta de 512GB este listată în prezent la 6.999 yuani (~960 dolari).

R.M.

Numele meu este Radulescu Mihaela și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Apple iPhone 15 Pro Max ar putea veni cu funcții exclusive și la un preț mai mare

Va fi Xiaomi MI TV Box S 4K Gen 2 un succesor demn? Pareri, Specificatii si pret.

Samsung 990 PRO SSD. Un SSD care promite performanțe cu 50% mai rapide decât predecesorul său