Samsung pregătește o surpriză: Galaxy Ring, un inel care te monitorizează non-stop care sosește în a doua jumătate a anului.

Samsung pregătește o surpriză: Galaxy Ring, un inel care te monitorizează non-stop care sosește în a doua jumătate a anului.

Samsung ne-a lăsat cu gura căscată la finalul evenimentului Galaxy Unpacked 2024, când a anunțat că lucrează la un nou dispozitiv portabil, numit Galaxy Ring. Acesta este un inel inteligent, care se conectează cu telefonul și cu aplicația Samsung Health, și care promite să ne monitorizeze sănătatea și starea de bine. Samsung nu a dat prea multe detalii despre Galaxy Ring, doar ne-a arătat cum arată, și ne-a spus că va fi disponibil în curând.

Când spunem curând, ne referim la a doua jumătate a anului 2024. Asta a confirmat Daniel Seung, directorul global al Samsung pentru produse portabile, IoT și accesorii, pe LinkedIn. Se pare că Samsung vrea să ne impresioneze cu acest “nou produs portabil pentru sănătate și wellness”, care ar putea fi un game-changer în domeniul wearables.

Galaxy Ring, posibil la următorul Unpacked 2024

Dacă Samsung pregătește ceva atât de revoluționar, nu se va grăbi să-l lanseze pe piață fără să facă puțină reclamă. De aceea, credem că Galaxy Ring va fi prezentat la următoarea ediție a Unpacked 2024, alături de alte dispozitive așteptate, cum ar fi Galaxy Watch 7 și Galaxy Z6, telefoanele pliabile de ultimă generație.

Nu știm exact când va avea loc următorul Unpacked 2024, dar de obicei se întâmplă în perioada iulie-septembrie. Așa că mai avem puțin de așteptat până să vedem ce ne-a pregătit Samsung.

Galaxy Ring, un inel inteligent pentru toți

Galaxy Ring este un dispozitiv portabil care ar putea să-i atragă pe cei care folosesc Samsung Health, dar nu vor să poarte un ceas inteligent sau preferă să aibă un accesoriu mai discret. Galaxy Ring are un design simplu și elegant, care se potrivește cu orice ținută și ocazie.

Nu știm exact ce poate face Galaxy Ring, dar ne imaginăm că poate măsura pulsul, tensiunea, nivelul de stres și alte parametri de sănătate și fitness. Poate chiar și să ne trimită notificări și alerte pe telefon, dacă se întâmplă ceva neobișnuit.

De asemenea, ne gândim că Galaxy Ring ar putea să funcționeze în tandem cu Galaxy Watch, pentru o monitorizare mai completă și mai precisă a activității fizice. Dar asta rămâne de văzut ce surprize ne-a pregătit Samsung pentru cei care vor purta Galaxy Ring, în curând.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Honor Magic 6 va avea o cameră revoluționară de 160 MP cu zoom periscop și diafragmă variabilă

OnePlus lansează Buds 3, căștile wireless cu anulare a zgomotului și sunet de înaltă calitate.

Vivo V30 vine cu Snapdragon 7 Gen 3 și camere de top.

iPhone 16 își surprinde fanii: upgrade de memorie RAM și modem 5G Advanced

Microsoft Pc Manager:Aplicația oficială Microsoft pentru a face Windows mai rapid.

MERO – Aplicația de programări care salvează profesioniștii în zilele aglomerate

Samsung Galaxy Fit 3 își dezvăluie toate secretele înainte de lansare

Cum să-ți transformi mașina pe benzină într-un vehicul electric în doar o zi cu e-Revolt.

Dezvăluri Galaxy S24 Ultra: Imagini reale cu noul telefon Samsung.

Mai multe modele Samsung ar putea rula Android 14 în zilele următoare.

Pixel Fold 2, surprize de la Google pe piața telefoanelor pliabile.

Android 14 și One UI 6, disponibile și pentru gama medie Galaxy.Vezi Lista.