Samsung Împrospătează Suportul pentru Seria Galaxy S20

Samsung Împrospătează Suportul pentru Seria Galaxy S20

Într-o lume tehnologică în continuă schimbare, seria Samsung Galaxy S20, alcătuită din modelele Galaxy S20, Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra, a ajuns la un capitol nou în ceea ce privește actualizările de securitate. După cum am menționat la începutul săptămânii, aceste dispozitive nu vor mai beneficia de actualizări de securitate lunare, deoarece au trecut de perioada de suport software garantată de Samsung. Dar nu e timp de adio încă! Samsung își continuă angajamentul față de utilizatori, oferind patch-uri de securitate pentru o perioadă suplimentară.

Samsung a decis să treacă seria S20, inclusiv S20, S20+ și S20 Ultra, pe un program de actualizare trimestrială. Astfel, actualizările de securitate vor fi lansate la fiecare trei luni. Totuși, rămâne un mister cât timp va beneficia acest trio S20 de aceste patch-uri de securitate din partea gigantului coreean.

Nu putem uita nici de Galaxy S20 FE, membru cu drepturi depline al familiei S20, care va continua să primească actualizări de securitate lunare pentru încă o perioadă. Încă nu se știe dacă Samsung va decide să prelungească suportul software pentru S20 FE, adoptând un program de actualizare trimestrială, sau dacă va încheia suportul după cele patru ani promiși. Rămâneți pe frecvență pentru a afla ultimele noutăți!

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum te scapă Android 15 de notificările care te bombardează.

MGIE:Apple face o inovație în editarea imaginilor cu inteligența artificială!

Galaxy Watch 7: Tripletul Tehnologic Care Rescrie Regulile Jocului

Nokia 3210 Revine: Nostalgie Modernă într-un Clasic Reinventat

Cerere puternică pentru Huawei Mate 60 Pro

Honor 100 și Honor 100 Pro: Design Neobișnuit, Specificații Extraordinare!

Samsung Galaxy Z Flip 6 și Z Fold 6 vin cu ecrane mai mari și mai bune

A fost lansat Huawei MatePad Pro 13.2: Tableta care vă schimbă viața cu HarmonyOS 4 și NearLink

Iată câtă memorie RAM va fi în interiorul iPhone 15 Pro

Cum arată noul In&Out Flip de la Samsung, telefonul care se pliază în două direcții

Inelul inteligent Apple: un accesoriu multifuncțional care se potrivește pe orice parte a corpului

Acestea sunt acum TOP Cele mai puternice 10 telefoane Android.