Samsung pregătește un power bank de 10.000 mAh cu încărcare wireless: ce poate face!

Samsung pregătește un power bank de 10.000 mAh cu încărcare wireless: ce poate face!

Samsung nu se lasă mai prejos când vine vorba de accesorii portabile. După ce a lansat seria Galaxy S24 luna trecută, compania coreeană lucrează la două noi power bank-uri, care încă nu au fost anunțate oficial. Dar asta nu înseamnă că nu știm nimic despre ele.

Unul dintre ele este un power bank de 10.000 mAh, cu numărul de model EB-U2510, care are o funcție foarte interesantă: încărcare wireless. Acest power bank are două porturi USB Type-C, care pot oferi o putere de 25W dacă folosești doar unul, sau de 20W dacă folosești ambele. Dar nu numai asta. Are și un pad de încărcare wireless pe partea de sus, care poate încărca un Galaxy Watch cu 7,5W.

samsung wireless poer bank

Acest power bank are și un indicator cu patru LED-uri, care îți arată câtă baterie mai are, și un buton de pornire și oprire. Poți încărca trei dispozitive deodată, dar atunci puterea scade la 7,5W pentru fiecare. Acest power bank este deja listat pe un site din Germania, la prețul de 32,99 euro. Vine și cu un cablu de 20 cm, de la USB Type-C la USB Type-C.

samsung wireless powerban eb u2510

Samsung nu a spus când va lansa acest power bank, dar probabil nu va dura mult. Compania mai are și un alt power bank în lucru, de 20.000 mAh, care poate oferi o putere de 45W prin portul USB Type-C. Dar acesta nu are încărcare wireless, așa că nu îl poți folosi pentru Galaxy Watch. Oricum, Samsung pare să aibă soluții pentru toate gusturile și nevoile. Tu ce power bank ai alege? 

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MGIE:Apple face o inovație în editarea imaginilor cu inteligența artificială!

O actualizare recentă MIUI provoacă probleme de bootloop.

Apple a lansat a doua versiune beta pentru iOS 17.4, iPadOS 17.4, watchOS 10.4, tvOS 17.4 șo macOS sonoma 14.4

Samsung pregătește un cip de 3 nm pentru Galaxy S25: Exynos 2500

De la Mașini la Roboți: Noul Plan Surprinzător al Apple

Tesla Roadster, mașina care face suta într-o clipită!

Sonos și Sonance ne aduce difuzoare de tavan ca să ne simțim ca în cinema.

Ce trebuie să știi despre OnePlus Watch 2, noul ceas inteligent cu Wear OS 4!

Honor 100 și Honor 100 Pro: Design Neobișnuit, Specificații Extraordinare!

Honor pregătește seria Magic6, primele imagini live au apărut pe internet

Inteligența artificială a depășit imaginile false: acum poate să-ți facă videoclipuri care arată ca realitatea

Nubia a comparat Z60 Ultra cu iPhone 15 Pro