Aplicația Camera Assistant este acum disponibilă pentru telefoanele Galaxy A

Aplicația Camera Assistant este acum disponibilă pentru telefoanele Galaxy A

Dacă ești pasionat de fotografie și vrei să îți îmbunătățești calitatea pozelor făcute cu telefonul, atunci ai noroc. Samsung ți-a pregătit o surpriză plăcută: aplicația Camera Assistant, care îți oferă o mulțime de opțiuni de personalizare a camerei foto.

Camera Assistant face parte din pachetul Good Lock, un set de module care îți permit să îți customizezi telefonul Samsung după bunul plac. Până acum, Camera Assistant era disponibilă doar pentru telefoanele Galaxy de top, dar acum se poate instala și pe modelele Galaxy A53 și A54, cele mai populare telefoane din gama medie.

Ce face Camera Assistant? Îți permite să controlezi mai bine camera foto a telefonului, să schimbi obiectivele în funcție de situație, să ajustezi viteza de focalizare, să activezi HDR automat și multe altele. De exemplu, poți să faci poze mai clare și mai luminoase, să faci zoom rapid cu un singur gest și să declanșezi obturatorul doar atingând ecranul.

Camera Assistant este o aplicație foarte utilă pentru cei care vor să facă fotografii de calitate cu telefonul, fără să se complice cu setări complicate sau termeni tehnici. Eu am testat-o și vă spun sincer că mi-a plăcut foarte mult. Mi se pare că îți dă mai multă libertate și creativitate în a face poze.

Dacă vrei să încerci și tu Camera Assistant, trebuie să ai un telefon Galaxy A53 sau Galaxy A54 cu One UI 6 instalat. Apoi, trebuie să descarci pachetul din magazinul Galaxy Store aici.

Nu uita să îmi spui cum ți se pare aplicația și ce poze frumoase ai făcut cu ea. 😊

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Primele imagini reale cu telefonul Samsung Galaxy S24 Ultra.

Samsung Galaxy S24, S24+ si S24 Ultra au fost prezentate. Preț si disponibilitate în România.

Opera vine cu un browser cu inteligență artificială pentru iOS, după ce Apple renunță la WebKit

Samsung Galaxy Fit 3 își dezvăluie toate secretele înainte de lansare

Samsung pregătește un cip de 3 nm pentru Galaxy S25: Exynos 2500

Redmi Watch 4: Detalii cu specificatii si pret.

Honor ne pregătește o surpriză: un telefon pliabil și un inel smart

Imagini oficiale cu Samsung Galaxy A55, cu o nouă ramă metalică

Redmi 13C, noul „must-have” gadget de la Xiaomi, care tocmai aterizează in Romania.

Gemini: Google a creat o inteligență artificială care le face pe Chat GPT să pară o jucărie.

Cum arată Raspberry Pi 5 pe dinăuntru? Un videoclip ne arată totul!

Vivo X100 și X100 Pro, telefoane de top, vor fi disponibile pe plan internațional