Ce se știe despre Honor Magic 6 Pro, următorul monstru de performanță

Ce se știe despre Honor Magic 6 Pro, următorul monstru de performanță

Honor se pregătește să lanseze în China, în ianuarie 2024, seria Magic 6, care va include și modelul Magic 6 Pro. Acesta promite să fie un telefon de top, cu specificații de ultimă generație și funcții inedite. Honor a confirmat că seria va avea la bord un procesor Snapdragon de generația a opta, potrivit Gizmochina.

Magic 6 Pro va avea un ecran OLED “Oasis” de aproape 2K, care va oferi o imagine clară și vibrantă. Ecranul va avea și un decupaj oval pentru două camere selfie, dar și senzori care vor permite recunoașterea facială 3D, controlul prin gesturi și urmărirea ochilor.

La capitolul software, Magic 6 Pro va rula Magic OS 8.0, bazat pe Android 14, și va aduce o funcție nouă de notificări numită Smart Island. Grație procesorului Snapdragon 8 Gen 3, telefonul va avea și un cip grafic personalizat și un cip de securitate integrat. Asta înseamnă că va fi rapid și sigur.

Huawei Online Store

Un alt aspect interesant al lui Magic 6 Pro este că va avea un model AI foarte complex, cu 7 miliarde de parametri, care îi va îmbunătăți abilitățile AI. Telefonul va beneficia și de o baterie de a doua generație Qinghai Lake, despre care nu se știe încă cât de mare va fi. O funcție remarcabilă este și suportul pentru comunicația prin satelit.

honor magic 6 d3h0

Pe spate, Magic 6 Pro va avea un capac din sticlă nanoceramică, care îi va da un aspect elegant. Telefonul va fi și rezistent la praf și apă, având certificarea IP68. Camera principală va fi una OmniVision OV50k, cu un senzor de un inch și 50 de megapixeli, și va avea și diafragmă variabilă.

Magic 6 Pro face parte din seria Magic 6 de la Honor, care va fi prezentată în China la sfârșitul lunii ianuarie 2024. Telefonul cu numărul de model BVL-AN00 a apărut deja pe lista de certificare 3C, cu încărcare rapidă de 66W.

Telefonul ar urma să ajungă și pe alte piețe la sfârșitul primului trimestru sau în al doilea trimestru al anului 2024.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

  • cel mai prost telefon din toate telefoanele care există ce-a mai prostată firmă nu poți să descarci multe aplicații utile și sunt proaste la semnal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HarmonyOS Next se apropie de prime time, un video prezintă noul limbaj de design UI

Cum să îți dai seama dacă ai spyware pe telefonul tău mobil. Sfaturi și exemple practice.

 Răcorește-ți smartphone-ul cu stil: Red Magic Cooler 5 Pro

Un concurent serios pentru ChatGPT, Bard și Dall-E: Samsung prezintă modelul de inteligență artificială „Gauss” care generează text, scrie cod și creează imagini

Bombă: a apărut un video cu GTA 6. Uite-l Aici

Redmi K70 își dezvăluie aspectul în imagini exclusive.

AI și AR în același loc? ChatGPT VisionOS face posibil! [VIDEO]

Ce telefon Android a fost cel mai căutat în 2023? Surpriză mare!

Când Soarele se Ascunde, Internetul Încetinește: Eclipsa Solară și Impactul Global

iPhone SE 4 se pregătește de o revoluție: cum va arăta și ce va putea face.

Xiaomi Redmi A3 este oficial cu un ecran mare de 90 Hz.

Stai așa! Galaxy S20 și Note 20 ar putea primi și ele One UI 6