Galaxy M15: Samsung dezvăluie noul său as din mânecă - Detalii exclusive aici

Galaxy M15: Samsung dezvăluie noul său as din mânecă – Detalii exclusive aici

Fără prea mult tam-tam, Samsung Galaxy M15 și-a făcut apariția pe scena globală, fiind listat de gigantul sud-coreean în diverse regiuni. Deși lansarea nu a fost însoțită de fastul obișnuit, noul smartphone a fost deja remarcat pe site-ul Samsung din Irak și în alte câteva piețe din Orientul Mijlociu. Caracteristicile sale nu sunt de natură să surprindă, însă Galaxy M15 se distinge prin ecranul său OLED, o raritate în segmentul entry-level.

Chiar dacă probabilitatea ca acest model să ajungă în România sau în alte părți ale Europei pare redusă, nu putem exclude complet această posibilitate. Samsung nu a oferit încă detalii despre preț sau disponibilitate, dar a dezvăluit specificațiile și designul pe site-urile respective. Să explorăm ce aduce nou Galaxy M15!

Samsung Galaxy M15 marchează un progres semnificativ față de predecesorul său, în special la nivelul ecranului. Panoul IPS LCD a fost înlocuit cu unul OLED de 6,5 inci, cu o rată de reîmprospătare de 90 Hz și rezoluție Full HD+. Inima dispozitivului este chipset-ul MediaTek Dimensity 6100+, care preia ștafeta de la Exynos 1330. Acesta este susținut de 4 GB de RAM și 128 GB de stocare, extensibilă pentru mai mult spațiu.

La capitolul fotografie, Samsung Galaxy M15 se laudă cu o cameră principală de 50 megapixeli, completată de o cameră ultra-wide de 5 megapixeli și o cameră macro de 2 megapixeli. Camera frontală păstrează rezoluția de 13 megapixeli, identică cu modelul M14, sugerând posibil aceeași unitate optică.

Bateria robustă de 6.000 mAh, care suportă încărcare rapidă de 25 wați, asigură autonomia dispozitivului. Din momentul inițializării, Galaxy M15 rulează Android 14, beneficiind de funcționalitățile suplimentare ale interfeței One UI. Detaliile privind disponibilitatea și prețul rămân neclare, însă se confirmă că va fi oferit în nuanțe de albastru deschis, albastru închis și gri.

sursa

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Motorola MOTO G73 5G, disponibil în România la un preț avantajos.

Netflix și Hățișul Tehnic: Când Streamingul Merge Pe Bucăți

Samsung vrea să cucerească Europa cu noile Galaxy Z Flip6 și Z Fold6

Acestea sunt acum cele mai rapide telefoane Android pentru cei care nu vor să cheltuiască o avere pe un telefon nou

Modele lingvistice mari(LLM): ce sunt, cum funcționează și cum să le folosești.

Moto X50 Ultra vrea să-i dea clasă lui Galaxy S24 la capitolul inteligență artificială

Ce înseamnă Wifi 6? Semnificație, viteză, caracteristici și beneficii.

Samsung rezolvă problema ecranului “palid” pe Galaxy S24: ce schimbări aduce actualizarea!

Iată seria Huawei Nova 11. Pret si disponobilitate.

Xiaomi 14 Ultra primește, de asemenea, un kit de cameră care poate fi folosit ca o baterie externă

Apple Watch ar putea să-și recapete funcția de monitorizare a oxigenului din sânge printr-un update software

HarmonyOS: sistemul de operare al Huawei care face furori în China și în lume.