Samsung Galaxy S25 promite o revoluție a bateriei cu până la 10% mai multă durată de viață

Samsung Galaxy S25 promite o revoluție a bateriei cu până la 10% mai multă durată de viață

Știi cum e să te uiți anxios la procentul bateriei care scade inexorabil? Ei bine, Samsung pare să aibă un as în mânecă pentru viitoarea serie Galaxy S25. Zvonurile care circulă în lumea tech ne spun că ar putea exista o schimbare de joc în ceea ce privește autonomia bateriei, și asta fără să adauge nici măcar un milimetru în plus la dimensiunea acesteia.

Se pare că inginerii de la Samsung au găsit o modalitate de a stoarce mai multă viață din baterie prin magia inteligenței artificiale. Nu, nu e vorba despre vreo funcție veche reîncălzită. „Battery AI” este numele noii funcții care va debuta odată cu Galaxy S25 și, dacă sursele sunt de încredere, va fi ceva cu totul nou. Ce promite? O îmbunătățire de 5-10% a duratei de viață a bateriei, fără a sacrifica performanța. Asta sună ca muzica viitorului în urechile noastre.

battery ai

Samsung nu e străin de AI. Deja ne-au introdus în universul Galaxy AI cu seria S24 și se zvonește că următoarele modele Z Flip 6 și Z Fold 6 ar putea beneficia de o versiune și mai avansată. Deci, ce înseamnă asta pentru S25? Păi, dacă Samsung își joacă bine cărțile, s-ar putea să avem parte de un telefon care nu doar că va rezista mai mult între încărcări, dar va fi și mai deștept decât predecesorii săi.

Așadar, dacă ești genul care visează la o baterie care să nu te lase la greu, Galaxy S25 ar putea fi răspunsul la rugăciunile tale. Samsung pare hotărât să ne arate că AI-ul nu e doar un cuvânt la modă, ci o realitate care ne va face viața mai ușoară. Și cine știe? Poate că anul viitor, când S25 va intra pe piață, vom uita cu toții de anxietatea bateriei descărcate.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Hisense C1: proiectorul portabil care îți transformă peretele într-un smart TV 4K

Starlink și John Deere: parteneriatul care revoluționează agricultura.

Exclusivitate: Intră Primul în Acțiunea Call of Duty Warzone Mobile – Află Cum!

Project Alaska: Succesorul lui apple vision pro ar putea fi mai ieftin.

Cel mai ieftin Motorola,Moto G Play 2024 este acum disponibil

Samsung anunță backup gratuit în cloud numit Temporary Cloud Backup pentru telefoanele sale Galaxy

În curând vom putea juca jocuri Sony PlayStation 5 fără descărcare

 iPhone 16 Pro: Revoluția Fotografică în Așteptare?

Nothing Phone (2a) observat în certificarea BIS.Un Concurent mid-range?

Samsung a lansat un robot aspirator cu inteligență artificială care curăță podeaua cu aburi

Atenție la bug-ul care vă poate infecta telefonul Android fără să știți – ce trebuie să faceți.

Samsung Galaxy A35 surprins într-o fotografie înainte de lansare.