Racoreste ti smartphone ul cu stil Red Magic Cooler 5 Pro

 Răcorește-ți smartphone-ul cu stil: Red Magic Cooler 5 Pro

Ei bine, dragilor, Red Magic, acei maestri ai gaming-ului mobil, tocmai au scos pe piață un gadget care pare desprins din viitor: Cooler 5 Pro. Nu e doar un cooler obișnuit – nu, domnule! Are atașare magnetică MagSafe pentru cei cu iPhone și o clemă ajustabilă pentru restul muritorilor de rând cu alte smartphone-uri.

Dar aici vine partea interesantă: Cooler 5 Pro nu se joacă când vine vorba de răcire. Cu un sistem de gestionare termică ce pare să fi fost inspirat de HAL 9000, promite să-ți răcească telefonul mai eficient decât un iglu în Antarctica. Singura mică problemă? Funcția asta inteligentă e disponibilă doar pentru Android. Deci, dragii mei utilizatori de iPhone, va trebui să vă mulțumiți cu setările manuale.

Și dacă vă întrebați cât de frig poate să facă, ei bine, producătorul spune că poate să scadă temperatura cu până la 35 de grade Celsius. Ba chiar mai mult, poate să ajungă la temperaturi sub zero, ca un super-erou al răcorii. Oficial, zic ei că poate să ducă temperatura de la 28 la 0 grade în numai 30 de secunde. Rapid și geros!

Ventilatorul? Un fel de ninja al palelor, cu șapte brațe care se învârt cu până la 5.500 rpm, dar fără să facă mai mult zgomot decât o muscă somnoroasă. Singurul mic inconvenient e că nu vine cu baterie proprie, așa că va trebui să-l legați de telefon sau de un powerbank pentru a-l pune în funcțiune.

La prețuri de 59 de euro fără suport și 64 de euro cu tot cu suport, Red Magic Cooler 5 Pro va fi gata să vă răcorească dispozitivele începând cu 15 aprilie. Așa că, dacă sunteți într-o regiune unde Red Magic își face de cap, pregătiți-vă să dați o nouă definiție termenului “cool”. Literalmente.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Editați sunete pe iPhone rapid și ușor cu Readdle Documents

Galaxy S23 a dat lovitura de grație seriei Galaxy S22

Dezvăluiri Picante: Google Pixel 8a Promite Performanță și Stil!

Interceptarea platformelor criptate este ilegală în UE

Windows 10 își ia adio de la 240 de milioane de PC-uri și le lasă fără viitor

Panică la Google după ce s-a aflat că Samsung ar putea renunța la motorul lor de căutare

Pixel Fold 2: Desfășurarea Viitorului în 8,02 Inci de Inovație.

Oferta de Televizoare Samsung 2023.De la HD-8K avem de toate.

Top 10 cele mai cautate telefoane la finalul anului 2023.

 Samsung Galaxy S24 Ultra are o cameră de răcire cu vapori impresionantă.

Apple Watch ar putea să-și recapete funcția de monitorizare a oxigenului din sânge printr-un update software

Iată cât ar putea costa un Nothing Phone (2a)