Galaxy S25 ar putea debuta cu funcții GenAI revoluționate prin noua generație Gemini Nano

Galaxy S25 ar putea debuta cu funcții GenAI revoluționate prin noua generație Gemini Nano

Seria Galaxy S24 ne-a introdus în era Galaxy AI, un arsenal de funcții GenAI care ne-au ușurat viața digitală, printre care și inovativul Circle to Search (CtS). Toate acestea au fost posibile datorită Google Gemini Nano, un cip de dimensiuni reduse, special conceput pentru gadgeturi mobile, care ne-a permis să ne bucurăm de inteligența artificială chiar și offline.

Acum, se zvonește că Samsung și Google pun la cale o evoluție majoră pentru acest cip, care ar urma să fie inima seriei Galaxy S25. Conform declarațiilor lui Chulmin Jo, vicepreședinte la Samsung Semiconductor System LSI, cele două companii sunt pe cale să se întâlnească săptămâna viitoare pentru a pune la punct detaliile acestei colaborări.

Deși Google încă nu a confirmat oficial existența acestei noi generații Gemini Nano, anunțul Samsung ne dă de înțeles că lucrurile sunt deja în mișcare. Se pare că Google a pus la punct sau cel puțin lucrează la o versiune îmbunătățită a cipului, care promite să ducă performanța GenAI la un nou nivel. Mai mult, acest lucru sugerează că viitoarea serie Galaxy S25 va veni echipată cu o inteligență artificială și mai avansată decât predecesoarele sale.

Abia așteptăm să descoperim toate surprizele pe care ni le pregătește Galaxy S25, pe măsură ce ne apropiem de momentul lansării.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Iată cât ar putea costa Apple să producă căștile Vision Pro

Galaxy S24 Ultra se lasă văzut în noi imagini alături de Galaxy S23 Ultra

Uimitor: ce poate face câinele-robot cu inteligență artificială depășește orice imaginație. Nici măcar proiectanții nu știau asta

Huawei Vision: o alternativă mai ieftină la Apple Vision Pro?

Nubia a comparat Z60 Ultra cu iPhone 15 Pro

Samsung ajută sute de milioane de oameni să își găsească dispozitivele dispărute

Nvidia GeForce RTX 4090 false pe piață! [VIDEO]

Netflix și Rockstar te surprind: jocuri GTA gratis pentru abonați.

iPhone 16: Ce noutăți aduce viitorul model de la Apple.

Inele inteligente: accesorii de ultimă generație!

Așa arată gama de produse Exynos din acest an.

Telefoanele Samsung pot traduce live convorbirile telefonice