Cum să îți împarți parolele cu familia ta cu Google.

Cum să îți împarți parolele cu familia ta cu Google.

Dacă ai un Android sau un Chrome, probabil că folosești Google Password Manager pentru a-ți ține minte parolele. E un instrument foarte util, care te scutește de bătăi de cap și îți protejează conturile. Poate chiar să înlocuiască alți manageri de parole mai sofisticați.

Dar Google nu se oprește aici. Vrea să îți facă viața și mai ușoară și să îți ofere o nouă funcție care îți va plăcea. Vei putea sa împarți parolele și numele de utilizator cu membrii familiei tale cu un singur clic.

Asta a anunțat Google recent, într-o postare pe blogul The Keyword, unde a explicat cum funcționează noul sistem.

Conturile dintr-un grup de familie vor putea în curând să partajeze numele de utilizator și parolele pentru un site web sau un serviciu direct din Google Password Manager.

– scrie Google în postarea oficială, care spune că asta poate fi util când, de exemplu, doi părinți vor să supravegheze online un copil cu același cont sau când un copil vrea să le arate părinților ce a făcut la școală.

Nu e o idee nouă, pentru că un utilizator X a văzut-o în Chrome vara trecută și a făcut o poză cu ea.

Google a mai anunțat și alte schimbări. Părinții pot să intre în conturile lor Google doar scriind “Parental Controls” și să acceseze conturile Family Link. De asemenea, controalele Safe Search sunt mai ușor de folosit, pentru că setările sunt în pagina de rezultate a căutării.

Nu se știe încă când vor fi disponibile aceste modificări, dar noi abia așteptăm să le încercăm.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Xiaomi 14 Ultra are un Oreo uriaș pe spate. Ce mai ascunde?

Consolele Xbox actualizate vor fi disponibile începând de anul viitor

Dominația Tesla în Norvegia și Suedia ridică semne de întrebare

De ce nu se laudă Samsung cu cea mai tare chestie de la Galaxy S24 Ultra?

O actualizare importantă vine pentru Windows 11

Xiaomi 14 face furori în Europa: se vând ca pâinea caldă!

Huawei P70 va avea un design de cameră inspirat de iPhone

Acestea sunt cele mai populare aplicații mobile. Surpriza pe locul 9.

 Seria Redmi Note 13: Ce ne așteaptă de la modelul Pro în 4G și 5G

Nothing Chats, cum a reușit Nothing să aducă iMessage pe Android

Cum funcționează un motor pe bază de hidrogen?

Tesla Roadster, mașina care face suta într-o clipită!