Apple-iPhone-15-Pro-Max

Apple iPhone 15 Pro Max ar putea veni cu funcții exclusive și la un preț mai mare

Dacă totul merge bine, se așteaptă ca Apple să înceapă producția în masă a iPhone 15 în luna august, potrivit lui Jeff Pu de la Haitong International Tech Research. Potrivit expertului, varianta de vârf de gamă Pro Max ar putea debuta cu mai multe caracteristici care nu sunt disponibile pe alte modele și cu un preț mai mare.

Analistul se așteaptă ca firma Apple să producă 84 de milioane de unități iPhone 15 până la sfârșitul anului 2023, o creștere de 12% față de numărul de unități iPhone 14 produse în aceeași perioadă a anului trecut. Este probabil ca firma lui Tim Cook să creadă că cererea pentru noile smartphone-uri va fi mai mare. Cu toate acestea, expertul a avut și vești proaste pentru cei care doresc să treacă la cea mai premium ofertă, iPhone 15 Pro Max.

banner

Potrivit acestuia, dispozitivul va începe mai scump decât modelul 14 Pro Max, cu un preț de achiziție de 1099 de dolari în SUA și 1449 de euro în Europa, și chiar mai mult în economia noastră stabilă. Expertul consideră că 15 Pro Max va fi echipat cu funcții exclusive pe care nici măcar modelul Pro obișnuit nu le va avea. Se speculează că camera teleobiectiv a dispozitivului va fi echipată cu un obiectiv periscop, care va extinde zoom-ul optic.

Există, de asemenea, zvonuri potrivit cărora bateriile din interiorul iPhone 15 vor fi mai mari decât cele ale generației actuale, dar cum Apple nu poate încălca legile fizicii, această schimbare va avea ca rezultat terminale mai groase. Apple nu a anunțat încă o dată oficială de lansare, dar există suficient timp pentru asta, deoarece este posibil ca aceasta să aibă loc la începutul lunii septembrie.

R.M.

Numele meu este Radulescu Mihaela și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pompa de caldura aer apa pareri, avantaje si dezavantaje.

Livrările Apple iPhone 15 Pro Max ar putea fi întârziate

Facebook, Manipularea şi Înselarea Utilizatorilor: Oscilând între Protecţie şi Pericol