Nothing-Phone-2

Carl Pei a confirmat o caracteristică cheie a lui Nothing Phone (2)

HomeMobileCarl Pei a confirmat o caracteristică cheie a telefonului Nothing Phone (2)

Carl Pei confirmă o caracteristică cheie a telefonului Nothing Phone (2)
În februarie, Nothing a confirmat că un chipset din seria Snapdragon 8 va servi în interiorul următorului său smartphone, dar tipul exact nu a fost dezvăluit la acel moment. Ulterior, un executiv de la Qualcomm a postat pe rețelele de socializare că chipset-ul în cauză ar fi Snapdragon 8+ Gen 1, dar apoi postarea a fost ștearsă. Acum, în sfârșit, omul de frunte al producătorului, Carl Pei, a confirmat exact ce chipset se va afla sub pielea lui Nothing Phone (2).

Astfel, fondatorul a confirmat că telefonul va fi alimentat de chipset-ul Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1. Carl Pei a adăugat, de asemenea, că chipset-ul va permite mai multă performanță și viteză, dar nu doar viteza i-a făcut să aleagă acest chipset.

Am ales să optăm pentru seria Snapdragon 8 în locul seriei Snapdragon 7, ceea ce va duce la îmbunătățiri semnificative pe toate planurile, inclusiv în ceea ce privește durata de viață a bateriei, conectivitatea la rețea și capacitățile camerei.

Alături de acestea, Pei a lăudat chipset-ul și pentru consumul de energie și disiparea căldurii, despre care a spus că sunt cele mai bune din clasă. În același timp, fiind un chipset emblematic anterior, Nothing Phone (2) poate rămâne accesibil, oferind în același timp o experiență de utilizare semnificativ îmbunătățită în comparație cu generația anterioară. Se susține că, dacă s-ar folosi cel mai recent cip posibil, și anume Snapdragon 8 Gen 2, ar crește semnificativ prețul de achiziție al dispozitivului.

Carl Pei nu a dezvăluit alte specificații în afară de tipul de chipset care se va afla în interiorul smartphone-ului, dar, cunoscând politica de marketing a fostului fondator OnePlus, în curând vor începe să se verse informații despre viitorul Nothing Phone. Prețul de achiziție preconizat și data de lansare nu sunt deocamdată cunoscute, dar ne așteptăm la ceva extrem de prietenos, sau chiar de-a dreptul tentant, în legătura cu prețul.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Google Pixel 8 vs Google Pixel 8 Pro: pe care ar trebui să îl cumperi?

Așadar, nu, Galaxy S20 și Note 20 nu vor beneficia de Android 14

Vin reclamele care nu pot fi ignorate de pe YouTube

Samsung Galaxy A35 surprins într-o fotografie înainte de lansare.

Android 14 și One UI 6 au sosit pe mai multe telefoane Galaxy: Descoperă ce îmbunătățiri și funcții noi au adus

Seria Realme 12 Pro se lansează în India la sfârșitul lunii

Samsung Galaxy A72 primește ultima actualizare majoră

Google transformă Windows într-un paradis pentru jocuri Android.

Tehnologia AirTag de la Apple, un instrument în mâinile hoților de mașini din Montreal

Bombă: a apărut un video cu GTA 6. Uite-l Aici

 Samsung lansează oficial Galaxy A15, Galaxy A15 5G și Galaxy A25 5G

Galaxy S24 Ultra se lasă văzut în noi imagini alături de Galaxy S23 Ultra