Sony tocmai a dezvăluit selecția varietată de jocuri Gratuite pentru abonații PlayStation Plus Essential în decembrie

Sony tocmai a dezvăluit selecția varietată de jocuri Gratuite pentru abonații PlayStation Plus Essential în decembrie

Jocurile pot fi adăugate în biblioteca personală și accesate nelimitat cu menținerea unei subscripții active. Chiar și în cazul unei întreruperi temporare a abonamentului, accesul la jocuri va fi restabilit odată cu reactivarea.

Posesorii de PlayStation 5 pot beneficia de trio-ul complet de jocuri, în timp ce utilizatorii de PlayStation 4 se pot bucura de două dintre acestea.

LEGO 2K Drive world

LEGO 2K Drive oferă o experiență palpitantă de curse cu o estetică specifică universului LEGO, promițând distracție pentru toate vârstele. Acest joc oscilează între personalizarea meticuloasă a vehiculelor și adrenalina cursei, jocul fiind gândit atât pentru PS4, cât și pentru PS5.

Power Wash Simulator

Power Wash Simulator vine cu o abordare liniștită, invitând jucătorii să se relaxeze curățând diverse obiecte prin puterea jetului de apă. Umorul și relaxarea sunt elementele cheie, cu un mod multiplayer care adaugă interactivitate, disponibil pe ambele console.

Sable, un joc indie de platformă care îmbină explorarea cu rezolvarea puzzle-urilor, este disponibil exclusiv pentru PS5. Acesta încântă cu un stil vizual inspirat de anime-uri, constituind alegerea ideală pentru sesiuni de joc în perioada sărbătorilor.

sable ps5

Noua ofertă PlayStation Plus va fi disponibilă începând cu 6 decembrie și va putea fi încorporată în colecțiile jucătorilor pentru descărcări ulterioare. Până la 4 decembrie, membrii PlayStation Plus încă pot include în colecția lor jocurile din noiembrie: Mafia II: Definitive Edition, Dragon Ball: The Breakers și Aliens: Fireteam Elite.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Galaxy S24 ar putea fi cel mai bun telefon Samsung din toate timpurile, datorită One UI 6.1

Elon Musk pregătește o nouă lansare: XMail

iPhone 17 vine cu ecrane mai bune și mai mari: ce trebuie să știi

Galaxy A25 5G, un telefon ieftin și bun cu design de top. când se lansează și cât costă

Va fi lansată o actualizare de software bug-uri enervante la Apple Watch Series 9 și Ultra 2

Reclamele care întrerup videoclipurile au ajuns și pe TikTok

De ce Google vrea sa mute bara de căutare jos pe Android, după modelul Apple.

iPhone 16: Ce se schimbă la butonul de acțiune și de ce contează

Top 10 îmbunătățiri ascunse în Galaxy S24.

Descoperă Cum Poți Maximiza Potențialul unei Aplicații de Inteligență Artificială precum Chat GPT

OpenAI ne-a arătat Sora, o tehnologie care ne face să nu mai avem încredere în ochii noștri.

iPhone 15 ar putea elimina suportul SIM la nivel global