Ce ne pregătește Samsung pentru 2024? Galaxy Fit3, o brățară de fitness cu baterie de 21 de zile și ecran uriaș

Ce ne pregătește Samsung pentru 2024? Galaxy Fit3, o brățară de fitness cu baterie de 21 de zile și ecran uriaș

Samsung se pregătește să ne uimească în 2024 cu lansarea gamei Galaxy S24, care va include modelele Galaxy S24 Ultra 5G și Galaxy AI. Acestea vor fi vedetele evenimentului Unpacked, care va avea loc peste 3 zile. Dar nu numai ele vor atrage atenția, ci și familia de dispozitive Galaxy Book4, care ar putea fi prezentată tot atunci. Și dacă credeai că asta e tot, te înșeli. Samsung are și o surpriză pentru iubitorii de fitness: Galaxy Fit3, o brățară inteligentă care promite să revoluționeze piața.

Galaxy Fit3 este un accesoriu pe care l-am descoperit pe site-ul Samsung Romaniaa, unde este listat sub numărul de model “SM-R390”. Se pare că acesta a fost deja certificat de mai multe autorități din diferite țări în toamna anului trecut, așa că nu ar fi exclus să îl vedem lansat în ianuarie, fără prea mult tam-tam. Din fotografia de campanie pe care am reușit să o obținem, se observă că brățara va fi disponibilă în trei culori:

ProdusCuloareNr. Model
Galaxy Fit3Pink Gold
Grey
Silver
SM-R390NIDAEUE
SM-R390NZAAEUE
SM-R390NZSAEUE

Nu știu exact ce înseamnă “ZA” și “ID”, dar presupun că sunt alte două nuanțe de culoare. Oricum, nu asta este important, ci ceea ce oferă Galaxy Fit3 ca funcționalități.

Primul lucru care impresionează la Galaxy Fit3 este bateria sa. Predecesorul său, Galaxy Fit2, avea o autonomie de 14 zile, ceea ce nu era rău deloc. Dar Galaxy Fit3 îl depășește cu mult, oferind nu mai puțin de 21 de zile de funcționare fără încărcare. Asta înseamnă că îți poți monitoriza activitatea fizică, somnul, pulsul și alte date de sănătate fără să îți faci griji de baterie.

Al doilea lucru care atrage atenția la Galaxy Fit3 este ecranul său. Acesta este mult mai mare decât cel al Galaxy Fit2, având o diagonală de 1,61 inch. Ecranul este de tip AMOLED și este încadrat de o ramă de aluminiu, care îi conferă un aspect elegant și robust. Vei putea vedea mai bine notificările și informațiile de pe ecran, dar și să îți protejezi brățara de eventualele lovituri accidentale. Greutatea brățării a crescut puțin, ajungând la 21,39 grame, conform unei scurgeri de informații de la Ahmed Qwaider.

Nu se știe încă cât va costa Galaxy Fit3, dar estimările sunt că va fi în jur de 300-400 lei. Probabil că va exista și o ofertă promoțională sau o reducere cu cupoane, care să îl facă mai accesibil.

galaxy fit 3
Același rezultat se găsește și pentru cautarea: Galaxy Fit3.

Samsung nu a mai lansat o brățară de fitness de la Galaxy Fit2, care a apărut în 2020. De atunci, piața brățărilor a fost dominată de alți producători, cum ar fi Xiaomi, Huawei sau Fitbit. Samsung vrea să își recâștige poziția, oferind un produs inovator și performant, care să se potrivească cu nevoile și gusturile consumatorilor. Galaxy Fit3 ar putea fi brățara de fitness pe care o așteptai.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Gemini: Google a creat o inteligență artificială care le face pe Chat GPT să pară o jucărie.

Iată câtă memorie RAM va fi în interiorul iPhone 15 Pro

Galaxy Z Fold 6 ar putea veni cu o variantă mai ieftină.

Gemini, noul nume al lui Google Bard, vine cu o aplicație proprie

Seria Realme 12 Pro se lansează în India la sfârșitul lunii

ChatGPT de la OpenAI își face upgrade la memorie – ce bine sau ce rău?

Iată cum va arăta S Pen-ul Samsung Galaxy S24 Ultra

Nothing Phone (2a) observat în certificarea BIS.Un Concurent mid-range?

Începe curățenia în spațiu – primii doi sateliți vor fi eliminați din orbită

Ce mai nou Update de la Google: telefoanele și tabletele Android devin mai mișto ca niciodată

Samsung Galaxy S24 Ultra, poze dezvăluite – telefoanele nu impresionează cu aspectul lor!

Piața telefoanelor pliabile a înregistrat un record în trimestrul al treilea, dar Samsung a pierdut.