Samsung Z Fold 6: Când Inovația Foto Stă pe Loc

Samsung Z Fold 6: Când Inovația Foto Stă pe Loc

Se pare că Samsung își continuă marșul triumfal în lumea telefoanelor pliabile, dar nu fără un mic hop pe drum. După cum stau lucrurile, noul Samsung Galaxy Z Fold 6 pare să fie mai mult o reluare a hitului anterior, Galaxy Z Fold 5, decât o nouă simfonie tehnologică. Când vine vorba de baterie, zvonurile ne-au pregătit deja pentru o veste nu tocmai electrizantă: capacitatea rămâne aceeași. Și, ca și cum nu era suficient, acum aflăm că și camerele foto vor juca aceeași melodie.

Ice Universe, nume care a devenit sinonim cu “spoiler alert” în lumea tech, ne-a servit din nou cu informații proaspete. Având în vedere că leaker-ul a avut dreptate de mai multe ori, parcă începem să credem că are o sferă de cristal pe birou.

Dacă ne luăm după ultimele șoapte din culise, Samsung Galaxy Z Fold 6 ar putea să vină cu un senzor ISOCELL GN3 de 50 MP care să troneze pe spatele său, o cameră teleobiectiv de 10 MP cu super-puteri de zoom de 3x, și o unitate ultra-wide-angle de 12 MP. Nu în ultimul rând, la interior, ne zâmbește o cameră selfie de 10 MP, iar sub ecran se ascunde timid un modul de 16 MP.

Dar, așteptați puțin, căci se aude în tărâmul zvonurilor că Samsung ar pune la cale o versiune Galaxy Z Fold 6 Ultra. Și, spre deosebire de fratele său mai puțin îndrăzneț, acesta ar putea să fie cel care ne va aduce inovațiile și îmbunătățirile pe care ni le dorim. Se zvonește că acest smartphone ar putea să se laude cu un senzor ISOCELL HP2 de 200 de megapixeli, același care îl face pe Galaxy S24 Ultra să strălucească în întuneric.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Project Alaska: Succesorul lui apple vision pro ar putea fi mai ieftin.

Adevărul despre mașinile electrice: Cum a scos la iveală Consumer Reports defectele acestora

Android 14 și One UI 6 au sosit pe mai multe telefoane Galaxy: Descoperă ce îmbunătățiri și funcții noi au adus

Redmi Note 13 Pro, primul smartphone cu noul chipset Qualcomm, va fi lansat în ianuarie.

Cum să știi când vei muri cu ajutorul unei inteligențe artificiale superioare.

Când va fi disponibil Xiaomi 13 Ultra în Europa? Iata informatiile de ultima ora

 HyperOS, noul sistem de operare de la Xiaomi, pleacă într-o aventură Globală.

Samsung Galaxy Fit 3 își dezvăluie toate secretele înainte de lansare

Acum este posibilă instalarea WhatsApp Messenger pe smartwatch-urile Galaxy

Comparație video între Samsung Galaxy S24 Ultra și Galaxy S24+

Galaxy Z Fold6 și inovația sa cu rama de titan

Honor 200 și 200 Pro – Detalii Picurate înainte de Lansare