iPhone 16 Pro și iPhone 17 vor aduce inovații importante la camerele foto

 iPhone 16 Pro și iPhone 17 vor aduce inovații importante la camerele foto

Ming Chi Kuo este un expert recunoscut în domeniul produselor Apple, care oferă adesea previziuni sau anunțuri despre produse sau specificații pe care le cunosc doar cei din interiorul companiei. În ultimul său raport, el a dezvăluit ce putem aștepta să vedem la iPhone-urile din 2024 și 2025.

Conform raportului, iPhone 16 Pro va avea aceeași cameră foto cu zoom cu tetra prismă ca și iPhone 15 Pro Max, dar va avea un ecran mai mare, de 6,27 inci, ceea ce va fi o schimbare semnificativă. De asemenea, ambele modele iPhone 16 Pro vor avea o nouă cameră ultraangulară de 48 de megapixeli, care va face fotografii de 12 megapixeli prin combinarea pixelilor cu dimensiunea efectivă de 1,4 μm. Camera ultraangulară va păstra lentila cu șase elemente.

O altă inovație importantă va fi la camera selfie. Se pare că toate modelele iPhone 17 vor avea o cameră frontală nouă, de 24 de megapixeli, cu o lentilă tot cu șase elemente. Acesta este un progres considerabil, deoarece camerele selfie actuale ale iPhone au o rezoluție de 12 megapixeli și o lentilă cu cinci elemente. Kuo crede că Genius, sau Yujingguang, va fi singurul furnizor al noilor camere ultra-wide-angle și frontale, ceea ce va duce la o creștere mare a veniturilor companiei în a doua jumătate a anului 2024 și în 2025.

Desigur, acestea sunt informații foarte preliminare, care se pot schimba în funcție de planurile și ideile producătorului Apple. Cu toate acestea, analiștii oferă, de obicei, informații de încredere, așa că nu avem motive să ne îndoim că aceste idei sunt în discuție în prezent în cadrul Apple.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Huawei Pocket 2, surprins în imagini. Cum arată telefonul flip al chinezilor?

Apple Watch-urile au o problemă mare cu bateria și nu e vina ta!

Windows 11 se schimbă radical în 2024: vei putea scăpa de programele inutile

ChatGPT de la OpenAI își face upgrade la memorie – ce bine sau ce rău?

Honor Magic 6 Pro a ajuns in Romania.Pret si disponibilitate

ASUS dezvăluie data de lansare globală a lui Zenfone 11 Ultra.

Google Maps nu mai rămâne în beznă în tuneluri. Iată detaliile.

Circle to Search ar putea ajunge pe mai multe telefoane în octombrie

 iPhone 17 pro max o să aibă o cameră telephoto de zile mari. 48 de megapixeli.

Iată cât ar putea costa un Nothing Phone (2a)

Noua funcție uimitoare de pe WhatsApp care îți va da gata mintea: Meta AI

SU7, mașina electrică de la Xiaomi care promite să le lase în urmă pe Porsche și Tesla