Samsung Galaxy S24 Ultra se arată pe afișe în Brazilia și e uimitor

Samsung Galaxy S24 Ultra se arată pe afișe în Brazilia și e uimitor

Samsung nu a reușit să își țină secretul despre Galaxy S24.

Noua serie de smartphone-uri va fi prezentată oficial pe 17 ianuarie 2024, dar deja știm aproape totul despre ea. Un poster de la un magazin Samsung din Brazilia ne arată cum arată Galaxy S24 Ultra. Mai multe magazine au pus afișe cu noul telefon. Unul dintre ele a fost fotografiat și postat pe X și se vede clar designul, camerele, S Pen și cuvântul “Galaxy AI”.

s24 ultra brazilia

În imagine, Galaxy S24 Ultra are culoarea gri titan. Se observă și cele patru camere ale telefonului, care au și un senzor laser pentru focalizare. Lângă telefon, e și un stilou S Pen de aceeași culoare. Telefonul are și două microfoane în partea de sus. Se vede și un fir de antenă pe marginea telefonului, ceea ce înseamnă că are o ramă metalică. Unele surse spun că e din titan, pentru mai multă rezistență.

Pe afiș scrie și Galaxy AI, care e o suită de funcții cu inteligență artificială și inteligență artificială generativă, disponibilă pe seria Galaxy S24. Sub imaginea telefonului scrie așa:. Imagini cu titlu ilustrativ. S Pen este compatibil doar cu S24 Ultra, nu și cu Galaxy S24 și Galaxy S24+. Culorile și modelele pot varia în funcție de stoc și/sau de canal.”

s24 ultra brazilia 2

Galaxy S24 vine cu One UI 6.1 și funcții AI artificiale și generative Samsung lansează Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra cu One UI 6.1 instalat pe Android 14. Toate cele trei telefoane au o mulțime de funcții cu inteligență artificială, cum ar fi traducerea live a limbii în timpul apelurilor, generatorul de imagini de fundal cu inteligență artificială generativă și efectele meteo pentru ecranul de blocare, rezumatul notelor în Samsung Notes, etichetarea vocală și traducerea a până la zece limbi din înregistrări, și umplerea cu inteligență artificială generativă a imaginilor.

Sursa: SamMobile

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele 4 motive pentru care ChatGPT de la OpenAI este pe moarte

Cine validează tranzacțiile de pe blockchain? Rolul esențial al minerilor și validatorilor.

Ce funcție nouă și tare va avea Notepad din Windows după 40 de ani?

Windows 11 vine cu o nouă funcție care te ajută să găsești mai ușor rețelele Wi-Fi

Folosind Leonardo.Ai: Acesta poate fi, de asemenea, un bun înlocuitor pentru Midjourney

 Xiaomi Smart Band 8 PRO, Versiunea globală, se apropie de lansare.

Samsung Revoluționează Moda Wearable cu Galaxy Ring și Watch7

Precomanda Google Pixel 8 și 8 Pro in Romania la cel mai bun pret posibil.

Windows 11 va fi capabil să comunice prin USB la viteze extrem de rapide

Xiaomi 13T Pro a început actualizarea HyperOS în Europa

Samsung va produce cipul Tensor G4 pentru Google

Qualcomm: O Nouă Eră în Producția Snapdragon 8 Gen 5