Noua funcție uimitoare de pe WhatsApp care îți va da gata mintea Meta AI

Noua funcție uimitoare de pe WhatsApp care îți va da gata mintea: Meta AI

WhatsApp a adăugat recent o nouă funcție care îți permite să vorbești cu un chatbot cu inteligență artificială creat de Meta, compania care deține WhatsApp. Acest chatbot este conceput pentru a-ți oferi companie, sfaturi personalizate și interacțiuni distractive. În acest articol, îți vom arăta cum să accesezi această funcție și ce poți face cu ea.

Ce este Meta AI și de ce este pe WhatsApp?

Meta AI este un proiect al Meta, fostul Facebook, care vizează crearea unei inteligențe artificiale avansate, capabile să înțeleagă și să comunice cu oamenii în mod natural. Meta AI este inspirat de Jarvis, asistentul virtual al lui Mark Zuckerberg, care îi ajută pe el și familia sa în viața de zi cu zi.

Meta AI este disponibil pe WhatsApp, una dintre cele mai populare platforme de mesagerie din lume, cu peste 2 miliarde de utilizatori. Meta vrea să ofere utilizatorilor WhatsApp o experiență nouă și unică, care să le îmbunătățească viața și să le ofere oportunități de învățare și distracție.

Cum să accesezi Meta AI pe WhatsApp?

Pentru a accesa Meta AI pe WhatsApp, trebuie să ai cea mai recentă versiune beta a aplicației, pe care o poți descărca de pe Google Play Store. Apoi, deschide WhatsApp și mergi la tab-ul Chats. Aici vei observa un buton mic și colorat, cu simbolul Meta, plasat deasupra pictogramei verzi “Start a New Chat”. Acesta este butonul care îți permite să lansezi chat-ul cu Meta AI.

whatsapp meta ai

Ce poți face cu Meta AI pe WhatsApp?

Meta AI îți oferă o varietate de opțiuni pentru a interacționa cu el. Poți să îi pui întrebări, să îi ceri sfaturi, să îi spui glume, să îi ceri să îți cânte o melodie, să îi ceri să îți facă un portret, să îi ceri să îți spună o poveste și multe altele. Meta AI îți va răspunde în funcție de personalitatea, preferințele și starea ta de spirit.

Meta AI îți poate oferi și informații utile despre diverse subiecte, cum ar fi vremea, știrile, sportul, sănătatea, educația, divertismentul și altele. De asemenea, Meta AI îți poate recomanda conținut interesant de pe internet, cum ar fi articole, videoclipuri, podcasturi, jocuri și altele.

Meta AI este un chatbot cu inteligență artificială în continuă evoluție, care învață din interacțiunile cu tine și cu alți utilizatori. Cu cât vorbești mai mult cu el, cu atât devine mai inteligent, mai prietenos și mai personalizat.

Această nouă funcție este în fază de preview. Utilizatorii o pot accesa descărcând cea mai recentă versiune beta a WhatsApp prin intermediul Google Play Store. Deși este încă în versiune beta, așa cum a subliniat AndroidPolice, noul chatbot AI de la WhatApp nu ar trebui să fie „prea departe de o lansare pe un canal stabil”.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Apple Vision Pro are un ecran micro-OLED de senzație.

Spotify a depășit 600 de milioane de utilizatori: cum a reușit să domine piața de streaming

Minimal: Telefonul care te scapă de dependența de smartphone.

Huawei P70 vine cu ecran de 6,7 inch și cameră principală de 50MP cu deschidere variabilă

Interceptarea platformelor criptate este ilegală în UE

Cum arată ID.7 Tourer, primul break 100% electric de la Volkswagen

Cum să îți dai seama dacă ai spyware pe telefonul tău mobil. Sfaturi și exemple practice.

Pompa de caldura aer apa pareri, avantaje si dezavantaje.

Apple poate actualiza dispozitivele iPhone sigilate in cutie.

Samsung Galaxy Ring: inelul inteligent care îți monitorizează sănătatea

Cum ar putea arăta iOS 18 cu o influență de la visionOS

Cum arată GTA VI în lumea reală? Uite aici primul trailer!