Mark Zuckerberg zice că ochelarii lui Realitate Mixta bat Vision Pro de la Apple

Mark Zuckerberg zice că ochelarii lui Realitate Mixta bat Vision Pro de la Apple

După cum spune șeful Facebook, Mark Zuckerberg, nu e nicio comparație între Vision Pro de la Apple și Meta Quest 3.

Apple a scos în sfârșit Vision Pro, ochelarii lui de realitate virtuală și mixtă, care – cum ne așteptam – au un preț de speriat – acum se vând la prețul de bază de 3499 de dolari, cam cât 16.000 de lei. E normal să ne întrebăm dacă minunea asta cu formă de măr merită banii ăștia (dacă ne întrebi pe noi, nu merită) sau dacă Meta Quest 3, care costă 3000 de lei, ar fi o opțiune mai bună pentru cei care vor unii dintre ochelarii ăștia. Apropo Ochelarii Meta Quest 3 sunt la promotie la Quickmobile la un pret de 2850 lei.

Mark Zuckerberg, omul din spatele Meta, a vorbit de mai multe ori despre dispozitivul Apple și a pus recent un videoclip pe Instagram unde și-a spus și părerea. “Nu doar că eu cred că Quest e mai rentabil, dar cred că Quest e pur și simplu un produs mai bun”, a zis el.

Zuckerberg dă, de asemenea, detalii specifice, cum ar fi faptul că Quest e cu 120 de grame mai ușor, ceea ce îl face mai confortabil de purtat mai mult timp, și că are, de asemenea, un câmp vizual mai mare decât Vision Pro. El zice că comenzile dispozitivului Meta sunt mai ușor de folosit și oferă o “experiență mai captivantă” la conținut, dar adaugă că îi plac capacitățile de urmărire a ochilor ale gadgetului Apple. Și mai e și faptul că Quest, după cum subliniază Zuckerberg, e “de cam șapte ori mai ieftin” decât Vision Pro.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cât de rapid a devenit 5G de la iPhone 12 încoace

Consolele Xbox actualizate vor fi disponibile începând de anul viitor

Descoperiți Lumina Wi-Fi – Tehnologia Li-Fi și Beneficiile Sale

Cele mai bune servicii VPN gratuite (nu doar) pentru vară

Honor Magic 6 ar putea veni cu o cameră de 1 inch.

Satelitul Sputnik – Cum poți vedea stelele din spațiul cosmic cu ajutorul acestui satelit!

OnePlus 12 și alte produse noi se pregătesc de lansarea globală după debutul din China.

Potrivit lui Bill Gates, profesorii artificiali vor apărea în câțiva ani

AI-ul care te face să dansezi ca un profesionist, chiar dacă ești un lemn

iPhone 15 Pro Max va fi cel mai popular, datorită camerei sale periscopice

Funcția de partajare a parolelor ar putea ajunge în curând pe Android

 iPhone 16 Pro: Revoluția Fotografică în Așteptare?