Cât de rapid a devenit 5G de la iPhone 12 încoace

Cât de rapid a devenit 5G de la iPhone 12 încoace

Cei mai mulți fani iPhone s-ar putea să nu treacă la nou sositul iPhone 15, dar dacă ai un iPhone 12 în buzunar și vrei 5G rapid, ar trebui să te gândești să faci upgrade la 14.

Înainte de evenimentul de lansare a iPhone 15 de săptămâna viitoare de la Apple, Opensignal a prezentat un nou raport care analizează cât de rapidă a devenit conectivitatea 5G pe smartphone-urile Apple de la debutul iPhone 12. Când linia de produse iPhone 14 a fost lansată în toamna anului 2022, am văzut un salt frumos în ceea ce privește performanța 5G, în special pentru iPhone 14 Pro și Pro Max. Iar iPhone 15 va aduce probabil performanțe celulare și mai rapide, dar să vedem cât de mult s-a schimbat 5G de la iPhone 12 încoace:

banner
iphone 12 5G 1
Cât de rapid a devenit 5G de la iPhone 12 încoace 5

Opensignal subliniază că dispozitivele mai noi, precum iPhone 14, suportă și cele mai recente standarde 5G, cum ar fi Ultra Capacity 5G SA de la T-Mobile. Această tehnologie combină mai multe canale 5G pentru viteze super-rapide de până la 3+ Gbps. În ceea ce privește performanța 4G, există o diferență mai mică între iPhone 12 și 14, dar pentru cei care încă mai au un iPhone 11, un model ulterior ar putea reprezenta un salt mare.

iphone 12 5g 2
Cât de rapid a devenit 5G de la iPhone 12 încoace 6

În SUA, dispozitivele iPhone 14 sunt în medie cu 47% mai rapide decât linia iPhone 12. Această diferență variază în funcție de locație, dar în majoritatea celor șase țări analizate s-a înregistrat o creștere semnificativă. Așadar, chiar dacă nu cauți neapărat să treci la cel mai recent telefon Apple, ar trebui să iei în considerare achiziționarea unuia din generațiile mai tinere. Atâta timp cât vă mutați într-o zonă în care este disponibil 5G.

R.M.

Numele meu este Radulescu Mihaela și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Xiaomi 13 Ultra duce fotografia pe smartphone la un nou nivel cu sistemul său versatil cu patru camere

O mare schimbare vine la Messenger: toată lumea va fi afectată

Vin reclamele care nu pot fi ignorate de pe YouTube