IOS 17.2, acum oficial pe piață alături de o aplicație nou-nouță

IOS 17.2, acum oficial pe piață alături de o aplicație nou-nouță

Apple tocmai a scos din cuptor IOS 17.2, cel de-al doilea mare pachet de actualizare pentru IOS 17 și, bănuim noi, ultima strigare în materie de update-uri pentru anul ăsta.

Știrea cea mare căzută pe capul utilizatorilor de IOS 17.2 e aplicația Journal. Numele spune deja povești – e ca un prieten de nădejde pentru cei ce vor să își așeze în rând gândurile și mulțumirile zilnice.

Apple zice că aplicația asta, care n-a ajuns să se prindă de prima lansare IOS 17, îi îndeamnă pe utilizatori să se oprească un pic și să se gândească la lucrurile bune din viața lor. Imediat cum deschizi aplicația Journal, te simți ca-n casă. Și pe lângă asta, Journal știe să-ți arate direcția când vine vorba de scrierea în jurnal, bazându-se pe ce ai mai făcut prin alte aplicații.

De exemplu, dacă ai poze dintr-o vacanță și coordonate GPS atașate lor, aplicația te-ar putea încuraja să scrii câteva cuvinte despre aventura ta.

În plus, noul update vine cu altele pe bandă – de pildă, butonul Action de pe iPhone 15 Pro care acum traduce conversația banală în ceva mult mai „intelegator” dar și suport pentru cea mai nouă metodă de încărcare wireless, Qi2.

Apple nu s-a oprit aici și a dat drumul în lume și la iPadOS 17.2, watchOS 17.2 și macOS 17.2, doar să ne înveselească gadgeturile.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HarmonyOS Next se apropie de prime time, un video prezintă noul limbaj de design UI

Huawei Watch Buds:ia-ti căștile wireless cu tine oriunde te-ai duce

Primele Imagini cu Edge 50 Pro, noul Flagship Motorola

Ai un telefon Samsung? Acum e floare la ureche să îl repari.

Cum alegi cea mai buna camera de supraveghere? Sfaturi practice.

Google Sub Asediu: Secretele Inteligenței Artificiale Furate de Un Inginer!

Qualcomm își arată mușchii cu Snapdragon 8 Gen 4: Un cip pentru jocuri grele.

Galaxy S24 ar putea fi cel mai bun telefon Samsung din toate timpurile, datorită One UI 6.1

Noul dispozitiv Apple Vision Pro va fi lansat pe 2 februarie

Potrivit lui Bill Gates, profesorii artificiali vor apărea în câțiva ani

Samsung se laudă cu tehnologia Ironflex pentru telefoanele pliabile Galaxy Z Fold 6 și Z Flip 6

Sonos și Sonance ne aduce difuzoare de tavan ca să ne simțim ca în cinema.