Utilizatorii Galaxy S23, Atenție! Actualizarea Care Vă Poate Lăsa Fără Telefon!

Utilizatorii Galaxy S23, Atenție! Actualizarea Care Vă Poate Lăsa Fără Telefon!

Lansarea recentă a actualizării software One UI 6.1 pentru seria Samsung Galaxy S23 a venit cu promisiunea unor funcții inovatoare bazate pe inteligența artificială. Cu toate acestea, utilizatorii ar putea întâmpina câteva surprize neplăcute sub formă de bug-uri.

Deși One UI 6.1 a fost conceput să aducă caracteristici avansate Galaxy AI modelelor de top, posesorii de Galaxy S23 au raportat diverse probleme tehnice post-actualizare. Problemele semnalate afectează întreaga gamă, inclusiv S23, S23+, S23 Ultra și S23 FE.

Un punct de frustrare comun a fost performanța scanerului de amprente, care a devenit mai lent și mai puțin fiabil după instalarea actualizării. Deși unii utilizatori au sugerat că dezactivarea animației de deblocare a îmbunătățit situația, soluția nu pare a fi universală, lăsând loc pentru o intervenție oficială din partea Samsung.

Alte probleme includ un răspuns neregulat al ecranului tactil, cu unele dispozitive care nu recunosc decât o atingere sporadică, iar în cazuri extreme, detectarea degetului a eșuat complet, lăsând S Pen-ul ca singura opțiune de interacțiune. Există și speculații că schimbările recente de ecran ar putea contribui la aceste defecțiuni, deși informațiile sunt încă limitate.

În plus, s-a observat că actualizarea a redus limita de încărcare la 15 W, ceea ce a încetinit considerabil viteza de încărcare, și a fost raportată o creștere ușoară a temperaturii dispozitivului, chiar și în standby.

Este esențial să menționăm că nu toți utilizatorii Galaxy S23 au întâmpinat aceste probleme și frecvența lor exactă rămâne necunoscută. Totuși, comunitatea așteaptă cu nerăbdare ca Samsung să ofere o soluție promptă și eficientă în zilele sau săptămânile ce urmează.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Galaxy AI Depășește 100 de Milioane de Utilizatori cu Ultima Actualizare

Ups, Apple face pasul înapoi în State: Gama Watch are un hiccup cu brevetele!

Mark Zuckerberg zice că ochelarii lui Realitate Mixta bat Vision Pro de la Apple

Mate 70 este rivalul direct al Huawei pentru iPhone 16.

Xiaomi MIX Flip, telefonul pliabil cu surprize primește certificare.

Epic Games Store pe iOS și Android: Noua Frontieră a Jocurilor Digitale

Google Pixel Fold 2 se arată în toată splendoarea: ce are nou și când apare

Noua funcție uimitoare de pe WhatsApp care îți va da gata mintea: Meta AI

SUA își trimite robotul pe Lună după 50 de ani

Android, Google Search și Chrome se schimbă în UE. Ce trebuie să știi

Chiar există inteligența artificială? Oportunități și pericole

Așa arată gama de produse Exynos din acest an.