OPENAI Chat GPT

Scurgere: Chatbot-uri teribil de inteligente testate de Google pentru a învinge ChatGPT

Google testează roboți de chat cu inteligență artificială, dintre care unul va fi o dezvoltare similară cu ChatGPT, iar celălalt o versiune a acestuia integrată într-un motor de căutare, potrivit unor documente ale companiei furnizate pentru CNBC.

Compania mamă a Google, Alphabet, lucrează la roboți de chat în cadrul unui proiect numit Atlas, care este menit să provoace popularul ChatGPT. Unul dintre acestea se numește „Apprentice Bard”, iar celălalt produs va fi un model de tabel de căutare care ar putea fi utilizat în format întrebare-răspuns.

Testele de produs au fost lansate după o reuniune a întregii companii, în cadrul căreia angajații și-au exprimat îngrijorarea cu privire la avantajul competitiv al companiei în ceea ce privește dezvoltarea inteligenței artificiale. Jeff Dean, șeful departamentului de inteligență artificială de la Google, le-a spus angajaților la acea vreme că firma s-ar confrunta cu un risc reputațional mult mai mare dacă ar furniza informații incorecte decât dacă ar aștepta să lanseze propriul chatbot. „Din acest motiv, se mișcă mai prudent decât un mic start-up.” Dar, în cadrul reuniunii, s-a auzit, de asemenea, că Google și-ar putea face publică propria dezvoltare în cursul acestui an.

OPENAI Chat GPT
OPENAI Chat GPT

Potrivit CNBC, răspunsurile lui Apprentice Bard includ, de asemenea, evenimente recente față de ChatGPT, care nu poate funcționa cu actualizări. Un tester l-a întrebat pe Apprentice Bard dacă va mai exista o nouă rundă de disponibilizări la Google. Amintim că, la începutul acestei luni, compania a concediat 12.000 de angajați, adică 6% din forța sa de muncă.

„Conform accesului meu la baza de date, este puțin probabil ca Google să implementeze noi runde de disponibilizări în 2023”, se arată în răspuns. „Disponibilizările sunt în general implementate pentru a reduce costurile și structura, dar compania este solidă din punct de vedere financiar. Într-adevăr, veniturile Google au crescut cu 34% în 2021, iar prețul acțiunilor companiei a crescut cu 70% din ianuarie 2022”.

De asemenea, Google testează în permanență modelul său lingvistic LaMDA în raport cu ChatGTP. Aceasta a detaliat rezultatele într-un document separat, comparând răspunsurile oferite de cele două chatbots. Unul dintre testeri a cerut IA să scrie o scenă ingenioasă în stilul lui Wes Anderson, în care un hoț dintr-un magazin de lux este interogat de agenții de securitate de la un magazin de parfumuri. Conform documentației, LaMDA a scris scena ca un scenariu, în timp ce ChatGPT a scris-o ca o narațiune. Aceasta din urmă a fost descrisă de testeri ca fiind „mai profundă și mai lungă”.

Un alt îndemn a fost o ghicitoare care spunea. Două dintre ele sunt mame și tocmai au născut. Dintr-o dată apar tații copiilor. Câți sunt în cameră în total?”. Potrivit documentului, ChatGPT s-a încurcat și a răspuns „sunt cinci persoane în cameră”, în timp ce LaMDA a răspuns corect „sunt șapte persoane în cameră”.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

iPhone 15 Pro: nu încercați asta acasă!

Iată cum va arăta S Pen-ul Samsung Galaxy S24 Ultra

Apple Vision Pro are un ecran micro-OLED de senzație.

Moto G04 și Moto G24, cele mai noi telefoane ieftine de la Motorola!

Phone 16 Pro și iPhone 16 Pro Max: primele imagini randate ale noilor smartphone-uri Apple

Poco C65 – Un smartphone cu upgrade-uri minore, dar binevenite, care ar putea să ajungă în românia

Prețul european al lui Vivo X100 Pro cu cameră ZEISS a fost dezvăluit.

Bombă: a apărut un video cu GTA 6. Uite-l Aici

Gmail a introdus un nou filtru pentru a combate spam-ul

Xiaomi SU7, dezvăluie un design interior cu surprize plăcute

Samsung Galaxy S24 este primul telefon care primește Gorilla Armor.

Ce telefon Android a fost cel mai căutat în 2023? Surpriză mare!