huawei mate 60

Cerere puternică pentru Huawei Mate 60 Pro

Huawei Mate 60 Pro, lansat recent, este primul telefon al producătorului care face față la 5G în ultimii trei ani.

La fel ca și seria 50 de anul trecut, Mate 60 Pro a generat un mare interes în rândul publicului chinez, care pare să fie nerăbdător să își deschidă portofelul pentru a obține unul. Potrivit South China Morning Post (SCMP), noul telefon a fost disponibil inițial pe site-ul de comerț electronic al Huawei, Vmall, și în magazinul său fizic din Shenzhen. Cu toate acestea, în curând va fi disponibil și în magazinele online ale unor terți, precum JD.com și Taobao.

Ivan Lam, analist senior la compania de consultanță de piață Counterpoint Research din Hong Kong, a declarat că, dacă nu există probleme în lanțul de aprovizionare, vânzările ar trebui să depășească numărul obținut de seria Mate 50. Principala caracteristică interesantă a modelului Mate 60 Pro este că este alimentat de Kirin 9000s, care suportă 5G. De asemenea, efectuează apeluri prin satelit în zonele în care nu există conectivitate mobilă.

Se crede că a fost fabricat de SMIC, liderul „turnătoriei” chineze, folosind echipamente existente care nu au încălcat reglementările americane privind exportul. Aceste reguli împiedică Huawei să primească cipuri de ultimă generație fabricate de turnătorii care utilizează echipamente din SUA. Modelele emblematice anterioare ale Huawei nu au putut avea acces la 5G deoarece au folosit cipuri Qualcomm care au fost reglate pentru a nu funcționa cu 5G.

Pentru a rezolva acest lucru, au fost create carcase care permiteau telefoanelor producătorului chinez să folosească tehnologia de generația a cincea, dar acestea nu au funcționat cu adevărat. Având în vedere interesul ridicat, se așteaptă ca Huawei să producă cel puțin 15 milioane de telefoane din seria Mate 60. Arthur Guo Tianxiang, analist de cercetare de piață la IDC, a citat surse din lanțul de aprovizionare care au declarat că ar putea veni comenzi suplimentare pentru această linie dacă interesul consumatorilor persistă.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

iOS 18 ne promite cea mai tare actualizare de până acum pentru iPhone

Încărcarea rapidă îți face praf bateria telefonului? Află aici adevărul

iPhone 16 Pro ar putea veni cu ecran mai mare decât predecesorii săi

Snapdragon 8 Gen 4, mai tare ca Apple M2? Ce zice un test de laborator

Google Chrome are o problemă gravă și trebuie să o rezolvi acum

Nothing Phone (2a) pret si disponibilitate in Romania.

 ADATA ne dă o gură de aer proaspăt cu primul SSD extern USB4 numit SE920.

Inteligența Artificială ChatGPT a fost mutată pe o bicicletă electrică.

Imaginează-țI orice cu Imagine With Meta AI, o nouă platformă care îțI transformă cuvintele în imagini

Cât de rapid a devenit 5G de la iPhone 12 încoace

Cum te scapă Android 15 de notificările care te bombardează.

OnePlus Open lansat oficial. Pret si disponibiliate in Romania.