Tableta Samsung Galaxy Tab A9 a fost fotografiată

Tableta Samsung Galaxy Tab A9 a fost fotografiată

Tableta Samsung Galaxy Tab A9 va fi una dintre cele mai accesibile tablete ale producătorului sud-coreean și este așteptată să sosească undeva în ultimul trimestru al acestui an. Datorită diverselor agenții de certificare și a aplicației de benchmark Geekbench, știm deja cam la ce să ne așteptăm de la acest dispozitiv, pe care avem imagini randate și live.

Samsung Galaxy Tab A9 a trecut prin rundele de la FCC, Wi-Fi Alliance, Bluetooth SIG, SafetyKorea și BIS în India. Iar pe baza documentelor generate în timpul procesului de certificare, care, implicit, sunt complet publice, avem deja o idee foarte bună despre caracteristicile tabletei de buget.

Imaginea redată, oferită de SafetyKorea, prezintă dispozitivul din față. Aceasta este tableta cu numărul de model SM-X115N, care se va numi Galaxy Tab A9, dar va exista și o altă versiune cu codul SM-X216B, care va ajunge pe rafturi sub numele de Galaxy Tab A9+.

Photo of Samsung Galaxy A9

Samsung Galaxy Tab A9 va fi echipat cu o baterie de 15 wați și 5000 mAh și va măsura 210,7 mm în înălțime și 124,7 mm în lățime. Tableta va avea un singur modul de captare a imaginii pe spate, o ieșire pentru căști, conectivitate Bluetooth și Wi-Fi, GPS și conectivitate LTE. Un prototip al variantei Plus a tabletei a fost, de asemenea, testat de cineva care a folosit aplicația de testare sintetică Geekbench.

Geekbench Samsung Galaxy A9 Plus

Conform listei aplicației de referință, dispozitivul va fi echipat cu un chipset Snapdragon 695 și 4 GB de memorie RAM, în timp ce accelerarea grafică va fi asigurată de un GPU Adreno 619. Android 13 va asigura suportul software, probabil completat de interfața One UI 5.1.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Galaxy S24 Ultra foloseștet itan mai ieftin decât iPhone 15 Pro?

Top 10 cele mai uluitoare tehnologii ale zilei

Serviciul One de la Google, a depășit pragul de 100 de milioane de utilizatori.

iPhone 16 își surprinde fanii: upgrade de memorie RAM și modem 5G Advanced

OnePlus 12 rupe recordurile AnTuTu

Xiaomi 13T Pro a început actualizarea HyperOS în Europa

Poco C65 – Un smartphone cu upgrade-uri minore, dar binevenite, care ar putea să ajungă în românia

Cum funcționează un motor pe bază de hidrogen?

STUND, ceasul care nu-ți arată ora, ci doar te trezește la realitate și te anunță când trece timpul.

Betavolt. Bateria nucleară mică și puternică care ar putea schimba viitorul tehnologiei.

Ce ne rezervă AirPods 4: design modern, carcasă inteligentă șI sunet de calitate

Noul dispozitiv Apple Vision Pro va fi lansat pe 2 februarie