Iată seria Huawei Nova 11. Pret si disponobilitate.

Iată seria Huawei Nova 11. Pret si disponobilitate.

Iată seria Huawei nova 11, care de data aceasta are trei membri: nova 11 simplă, nova 11 Pro și nova 11 Ultra. Toate cele trei telefoane vin cu chipset Snapdragon 778G, dar nu au suport 5G.

Nova 11 Pro și Ultra


Principala diferență între cele două telefoane este că modelul Ultra suportă mesagerie prin satelit prin intermediul sateliților Beidou, ceea ce îl face mai scump, dar în schimb primești 512 GB de stocare și sticlă Kunlun.

Nova 11 Pro si Ultra

Ambele telefoane au un ecran AMOLED de 6,78 inci, pe 10 biți, cu o rată de refresh de 120 Hz și eșantionare tactilă de 300 Hz, cu o rezoluție de 2652 x 1200 pixeli, cu protecție din sticlă Kunlun la unele modele, cu margini ușor rotunjite. Camera duală pentru selfie este găzduită într-un decupaj în formă de capsulă în colțul din stânga sus.

Camera selfie principală are 60 de megapixeli cu un unghi de vizualizare de 100 de grade, cuplată cu o unitate de 8 megapixeli cu zoom optic 2x, pentru fotografii de tip portret.

Pe spate, există alte 3 camere, cea principală de 50 de megapixeli, cu RYYB, deschidere f/1.4 până la f/4.0 și autofocus cu laser. Există, de asemenea, o cameră ultra-wide-angle de 8 megapixeli, iar cea de-a treia este un senzor de temperatură a culorilor cu zece canale care le ajută pe celelalte două să ajusteze culorile.

huawei nova 11 pro si ultra specificatii

Nova 11 Pro și nova 11 Ultra vin cu o baterie de 4500 mAh, suportă o încărcare de 100W, iar încărcătorul este inclus în cutie.

Funcționând cu Harmony OS 3.0, dispozitivul este disponibil în culorile verde, negru, alb și auriu.

Modelul nova 11 Pro fără sticlă Kunlun de 256 GB va fi disponibil la un preț de aproximativ 2300 RON în timp ce versiunea cu protecție Kunlun va fi disponibilă pentru aproximativ 2450 RON, iar versiunea fără sticlă Kunlun, dar cu 512 GB, va fi disponibilă pentru aproximativ 2600 RON.

Modelul Ultra cu sticlă Kunlun, conectivitate prin satelit și 512 GB de stocare va fi disponibil pentru aproximativ 3200 RON, deocamdată doar în China.

Huawei nova 11


Nova 11 păstrează panoul AMOLED pe 10 biți cu refresh rate de 120 hertzi, dar are un ecran mai mare, complet plat, de 6,7 inci. Există o singură cameră pe partea frontală, o unitate de 60 de megapixeli cu un unghi de vizualizare de 100 de grade, care poate capta clipuri video 4K.

Nova 11

Există încă 3 camere pe spate, camera principală este de 50 de megapixeli, dar nu la fel ca la versiunile mai scumpe. Există, de asemenea, o cameră ultra-wide-angle de 8 megapixeli, iar cea de-a treia este un senzor de temperatură a culorilor cu zece canale care le ajută pe celelalte două să ajusteze culorile.

Bateria este și de această dată de 4500 mAh, dar numai 66W încărcabilă. Și acest telefon rulează HarmonyOS 3.0, fiind disponibile culorile verde, negru, alb și auriu, dar de data aceasta primim plastic.

Versiunea de 128 de giga este disponibilă pentru aproximativ 1650 RON, cea de 256 GB pentru aproximativ 1850 RON, iar cea de 256 de giga din sticlă Kunlun pentru aproximativ 1750 RON. Există, de asemenea, o ediție de 512 GB, disponibilă doar în verde sau negru, dar care include geamul de protecție, pentru aproximativ 2200 RON.

Telefoanele sunt disponibile acum pentru precomandă în China și vor putea fi achiziționate începând cu 26 aprilie.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Gmail a introdus un nou filtru pentru a combate spam-ul

OnePlus 12, disponibil pentru toată lumea: ce noutăți aduce și care este prețul.

ChatGPT, arma secretă a hackerilor sponsorizați de state

În curând vom putea juca jocuri Sony PlayStation 5 fără descărcare

iPhone 16 PRO ar putea renunța la Dynamic island în favoarea un orificiu în ecran pentru camera selfie.

O actualizare recentă MIUI provoacă probleme de bootloop.

Surpriză: Galaxy S24 și S24 Plus primesc cipuri Snapdragon în afara SUA

Microsoft anunță oficial lansarea Copilot pentru Windows 10!

Ceapa 5G: cum a devenit o legumă mai bună și mai ecologică cu ajutorul inteligenței artificiale!

Samsung cumpără panouri OLED de la LG pentru propriile televizoare

SNAPDRAGON 8 GEN 3 MAI PUȚIN STABIL DECÂT EXYNOS 2400?

iPhone SE ar putea avea insula dinamică de la Apple