Iată cât rezistă Samsung Galaxy S24 cu o singură încărcare.

Iată cât rezistă Samsung Galaxy S24 cu o singură încărcare.

GSMArena a testat bateria Samsung Galaxy S24 ca să vadă cât de puternic este noul flagship compact. Telefonul pe care l-au testat ei avea un chipset Exynos, dar spun că vor încerca să pună mâna și pe o versiune cu chipset Snapdragon.

Cum varianta cu cip Exynos 2400 va fi cea pe care o vom găsi în Europa, rezultatele testului ne interesează în mod special. Samsung Galaxy S24 are o baterie de 4000 mAh, care, după cum au măsurat cei de la GSMArena, ține 12 ore și 7 minute de utilizare intensă, ceea ce îl face mai bun decât modelul anterior. Samsung Galaxy S24 a fost testat în mai multe situații.

samsung galaxy s24 test baterie

Telefonul ține 23 de ore și 26 de minute de vorbit la o singură încărcare, ceea ce îl face să îi depășească pe Galaxy S23 și Galaxy S23 FE. Dacă vreți să surfați pe net, puteți face asta timp de 9 ore și 46 de minute, ceea ce este un pic mai mult decât modelul de anul trecut.

samsung galaxy s24 cat tine bateria

Când vine vorba de vizionat clipuri video, îmbunătățirea este mai mare, telefonul ajungând la 17 ore și 46 de minute, ceea ce înseamnă cam 4 ore în plus față de cât putea Samsung Galaxy S23. În plus, Galaxy S24 bate performanțele lui Galaxy S23 FE și ale lui Google Pixel 8. Pentru a vă juca jocuri, Samsung Galaxy S24 are o autonomie de 7 ore și 34 de minute, ceea ce, după GSMArena, este un rezultat foarte bun pentru cel mai nou flagship compact de la Samsung.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

  • Doamne ajută! Apreciez comentariile dv cu privire la noile apariții în domeniul tehnologiei, prin urmare as dori să vă solicit o recomandare referitoare la achiziționarea unui telefon nou. Menționez că de aproape doi ani dețin un telefon Redmi 9 note pro de care sunt f mulțumită, cu excepția dimensiunii și a greutății sale. Nu folosesc telefonul pt jocuri, ci numai pt aplicațiile de comunicare, WhatsApp și YouTube, precum și Google Maps. Am nevoie de un telefon cu semnal bun intrucât folosesc mult internetul si mă aflu într-o zonă fără acces direct la internet.
    As dori deci să îmi recomandați un telefon cu proprietăți similare celui pe care îl dețin în prezent dar cu dimensiuni considerabil mai mici. Mulțumesc frumos! Toate cele bune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Samsung a lansat un robot aspirator cu inteligență artificială care curăță podeaua cu aburi

Astazi va fi lansat Redmi K70E care devine POCO X6 Pro în Europa.

IBM a creat un cip inspirat de creierul uman. Ce poate face NorthPole?

Honor Magic6 și Magic6 Pro au fost lansate cu specificații de top.

Ce trebuie să știi despre OnePlus Watch 2, noul ceas inteligent cu Wear OS 4!

Cum arată Raspberry Pi 5 pe dinăuntru? Un videoclip ne arată totul!

Cum să profiți de un an gratuit de servicii prin satelit cu iPhone 14

OnePlus 12 este cel mai luminos ecran de pe piață. Află cum îl bate pe Pixel 8 Pro! 

Acestea sunt acum TOP Cele mai puternice 10 telefoane Android.

Redmi K70 și K70 Pro apar în imagini live înainte de lansare.

 Google îi dă în judecată pe escrocii care au folosit un malware fals Bard AI

Samsung pregătește un power bank de 10.000 mAh cu încărcare wireless: ce poate face!