Va fi Xiaomi MI TV Box S Gen 2 un succesor demn? Pareri, Specificatii si pret.

Va fi Xiaomi MI TV Box S 4K Gen 2 un succesor demn? Pareri, Specificatii si pret.

În 2016, Xiaomi a lansat primul său Mediaplayer TV bazat pe Android, iar acesta a izbucnit în conștiința publică. Au existat soluții înainte de aceasta, dar Xiaomi a depășit-o atât în ceea ce privește aspectul, cât și software-ul. Marea descoperire a fost lansarea globală a Mi Box S, pe care sunt fericitul proprietar de 3 ani!

A doua generație a acestei cutiuțe care face televizorul si mai smart a așteptat destul de mult timp și, judecând după specificații, nu aduce nimic nou uriaș. Carcasa este aceeași ca întotdeauna, unu la unu, la fel și conectorii. Ceea ce s-a schimbat este nucleul, procesorul și GPU-ul, cu, desigur, creșterea performanțelor asociate și alte hardware-uri noi.

Xiaomi MI TV Box S Gen 2
Xiaomi MI TV Box S Gen 2

În exterior, doar telecomanda s-a schimbat. Nu forma, ci dispunerea și funcția butoanelor. În timp ce actualul Mi Box S are o telecomandă cu doar un buton dedicat pentru serviciul de streaming Netflix și pentru streaming Live. Noua generație a doua are acum 5 astfel de butoane, Netflix, Prime video, YouTube, Xiaomi TV+ și APPS. Am avut Xiaomi TV+, dar acum este și în Mi Box S cu 2 canale chinezești!

telecomanda xiaomi mibox s2
Telecomanda Xiaomi Mi box s2

Noutatea lui Xiaomi TV Box S 4k 2nd Gen (nu mai este Mi Box) este în procesor. În generația anterioară era Cortex-A53 Quad-Core 64 Bit și Mali-450. A doua generație este acum Quad-Core Cortex-A55 și ARM Mali G31 MP2. Nu este doar mai bun în ceea ce privește performanța, ci și mai bogat în caracteristici și funcții. Aș include decodoarele video Dolby Audio® și DTS-HD, Dolby Vision® și HDR10+, care îmbunătățesc calitatea imaginii și a sunetului la redarea 4K 60 FPS. Desigur, veți avea nevoie de un televizor care să le poată utiliza.

performanta procesor xiaomi tv box gen 2
Performante Procesor

Noul SOC aduce, de asemenea, câteva caracteristici noi, cum ar fi HDMI 2.1 și Bluetooth 5.1, care ar trebui să ducă la o conectivitate mai bună, indiferent dacă folosiți un televizor sau un telefon. Wi-Fi rămâne același, iar aici se termină diferențele. În ceea ce privește software-ul, Google TV performează în versiunea globală, dar, din păcate, cea națională sau europeană s-ar putea să nu primească această interfață, ci obișnuitul Android TV infinit de simplu.

Specificația Xiaomi TV Box S Gen 2

 • Lungime: 95,25 mm
 • Latime: 95,25 mm
 • Grosime: 16,7 mm
 • Greutate: 142 g
 • Rezoluție 4K (3840 x 2160)
 • CPU:Quad-core Cortex-A55
 • GPU:ARM Mali G31 MP2
 • RAM:2GB
 • ROM:8 GB
 • Google TV
 • Wi-Fi: 2.4GHz/5GHz
 • Bluetooth: 5.2
 • 4K 60FPS, Dolby Audio® și DTS-HD, Dolby Vision®, HDR10+
 • HDMI 2.1:1
 • USB 2.0: 1
 • interfata de alimentare: 1
 • ieșire sunet: 1
 • Continut pachet: Xiaomi TV Box Gen 2: 1, Telecomanda: 1, Manual de utilizare: 1, Sursa de alimentare: 1, Cablu HDMI: 1


Ar fi posibil ca noul Xiaomi TV Box S 4K (2nd Gen) să vină oficial în România în următoarele zile/săptămâni. Xiaomi de obicei lansează dispozitivele IoT când organizează evenimente de debut locale pentru smartphone-uri, dar nu ar fi exclus ca produsul să ajungă în țara noastră și să fie disponibil pe Mi-Home.ro

Încă nu au fost publicate informații despre lansarea sa și nici despre prețul său. Îl puteți cumpăra pentru doar 70€(aproximativ 350 RON) în magazinele web chinezesti, dar, după cum știm, vine doar cu garanție și asistență chineză.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Samsung pregătește un power bank de 10.000 mAh cu încărcare wireless: ce poate face!

Actualizarea din noiembrie pentru telefoanele Pixel de la Google aduce soluții pentru multe probleme

Google aduce Chrome pe mașinile electrice și îți oferă mai multe funcții inteligente

OpenAI ne-a arătat Sora, o tehnologie care ne face să nu mai avem încredere în ochii noștri.

Zack Nelson îl desface pe OnePlus Open. Ce surprize a găsit în interiorul telefonului cu ecran pliabil?

Primele imagini cu Galaxy Fit 3. Seria Galaxy Fit a reînviat.

Vin reclamele în Windows pe care le poți dezactiva doar pe bani!

Samsung rezolvă problema ecranului “palid” pe Galaxy S24: ce schimbări aduce actualizarea!

De la Mașini la Roboți: Noul Plan Surprinzător al Apple

Dispozitivele de top Samsung din 2023 vor beneficia de One UI 6.1 în prima parte a anului 2024

Samsung Galaxy A55 5G, scăpat pe net de un operator belgian. Ce știm despre el

Șoc și Groază în Lumea Digitală Românească: Topul Google al Anului te va Lăsa Mască!