Android Feature Drop din februarie aduce 9 noi funcționalități.

Android Feature Drop din februarie aduce 9 noi funcționalități.

Google ne-a pregătit niște surprize plăcute la capitolul Android. În luna februarie, a adăugat 9 funcții noi, dintre care majoritatea au legătură cu inteligența artificială, iar altele sunt versiuni mai bune ale celor vechi. Trebuie să știi că noile funcții nu vor fi disponibile peste tot și pe toate dispozitivele imediat, sau deloc, dar Google ne-a avertizat despre asta.

Una dintre funcțiile noi este că, atunci când primim mesaje, asistentul AI ne poate face un rezumat al lor, chiar dacă vin dintr-un grup, și ne poate sugera ce să facem în funcție de situație. Cu o simplă atingere, putem suna rapid pe cineva sau putem trimite drumul nostru către altcineva, cu ora estimată de sosire. Sunt niște opțiuni foarte utile când suntem pe drum sau la volan.

Pentru cei cu probleme de vedere, AI ne poate descrie acum o imagine de pe net, o poză sau o poză primită într-un mesaj. Lens ne ajută acum și mai mult, funcția TalkBack citindu-ne cu voce tare informații legate de ce vedem în jur.

Cu Gemini, putem începe acum o conversație direct din aplicația Mesaje, folosindu-ne de chatbotul Google. Și versiunea mobilă a Google Docs are acum o opțiune nouă de evidențiere, care ne permite să marcăm textul important și să îi adăugăm note.

Putem controla acum Spotify de pe alte dispozitive din bara de notificări, ca și YouTube Music. Putem trece ușor de la un dispozitiv la altul, schimbându-le și volumul pe parcurs. Practic, e ca și Spotify Connect, dar nu mai trebuie să deschidem aplicația pentru asta.

Aplicația Fitbit se integrează acum mai bine cu alte baze de date de sănătate, așa că putem vedea toate statisticile legate de sănătate într-un singur loc, indiferent dacă vin de la un inel inteligent Oura Ring, AllTrails, MyFitnesspal etc.

Nici sistemul Wear OS pentru ceasuri inteligente nu a fost neglijat. Aplicația Wallet suportă acum cartele de îmbarcare, carduri de membru și de fidelitate, bilete la concerte și teatru etc. Versiunea pentru smartwatch e acum o aplicație completă, care are aceleași funcții ca și versiunea mobilă. Și Google Maps ne arată acum și rutele de transport public, ca să știm când să coborâm dintr-un vehicul, și ne ghidează spre destinație.

via

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acestea sunt acum cele mai rapide telefoane Android pentru cei care nu vor să cheltuiască o avere pe un telefon nou

Windows 11 se instalează singur pe toate computerele

Seria Vivo X100 a fost lansat pe piața globală.

iPhone 16,Pro,Max: Ce trebuie să știi despre noul telefon de la Apple

Telefonul Barbie Flip Phone, telefonul roz care nu are internet, dar are farmec

Pompa de caldura aer apa pareri, avantaje si dezavantaje.

Samsung adaugă noi funcții de asistență pentru camera foto la Galaxy S23 dar și pe alte modele.

Cele 4 motive pentru care ChatGPT de la OpenAI este pe moarte

Microsoft dă lovitura cu un buton tare chic pe tastaturi: e nou-nouț și vine direct din viitor!

iPhone 17 vine cu ecrane mai bune și mai mari: ce trebuie să știi

Snapdragon 8s Gen 3: Chipsetul Care Promite Viteză și Eficiență la Preț Redus!

 Seria Redmi Note 13: Ce ne așteaptă de la modelul Pro în 4G și 5G