iPad Air, iPad Pro și MacBook Air: Ce surprize ne pregătește Apple în primăvară.

iPad Air, iPad Pro și MacBook Air: Ce surprize ne pregătește Apple în primăvară.

Apple pregătește lansarea unor noi modele de iPad Air, iPad Pro și MacBook Air în lunile următoare, conform lui Mark Gurman, un jurnalist bine informat despre planurile companiei.

Aceste dispozitive ar putea fi disponibile pe piață începând cu martie sau aprilie, urmând să fie prezentate în cadrul unui eveniment online. După această lansare, Apple se va concentra pe conferința sa anuală pentru dezvoltatori, WWDC, care va avea loc în iunie. Iată ce caracteristici și specificații se așteaptă să aibă aceste noi produse Apple.

iPad Air

iPad Air 12 1

iPad Air Noul iPad Air ar urma să vină în două dimensiuni de ecran, de 10,9 inchi și 12,9 inchi. Printre noutățile pe care le-ar putea aduce acest model se numără cipul M2 de la Apple, care ar oferi o viteză mai mare de procesare, o cameră din spate îmbunătățită, suport pentru Wi-Fi 6E și Bluetooth 5.3. Nu se preconizează modificări importante la nivelul designului exterior. Generația actuală de iPad Air, cu cip M1, a fost lansată în martie 2022.

iPad Pro

iPad Pro Noul iPad Pro ar putea fi primul iPad cu ecran OLED, o tehnologie care ar permite un afișaj mai luminos, un contrast mai ridicat, un consum mai redus de energie și alte beneficii față de ecranele LCD actuale. Apple folosește deja ecrane OLED pentru cele mai noi modele de iPhone și Apple Watch, cu excepția iPhone SE, care este mai accesibil. Trecerea la OLED ar putea face ca noul iPad Pro să fie mai costisitor.

Modelele de iPad Pro lansate din 2017 încoace au funcția ProMotion, care permite o rată de reîmprospătare variabilă între 24 Hz și 120 Hz. Cu ecranul OLED, rata de reîmprospătare ar putea fi redusă și mai mult, până la 10 Hz sau chiar mai puțin, pentru a economisi bateria. Modelele de iPhone 14 Pro și iPhone 15 Pro pot ajunge până la 1 Hz în modul de afișare permanent.

M3 iPad Feature 3

Alte caracteristici despre care se vorbește și/sau care ar putea fi prezente pe noul iPad Pro includ cel mai nou cip M3 de la Apple, care ar oferi o performanță mai rapidă, încărcare wireless MagSafe și o tastatură Magic Keyboard redesenată, cu un trackpad mai mare și o carcasă din aluminiu. La fel ca la iPad Air, camera din spate a iPad Pro ar putea fi schimbată. Modelele actuale de iPad Pro, cu cip M2, au fost lansate în octombrie 2022.

MacBook Air

MacBook Air Gurman a afirmat că Apple intenționează să lanseze mai multe MacBook Air cu cipuri M3 în primăvară, ceea ce înseamnă că noile modele de 13 inchi și 15 inchi ar putea fi lansate în același timp anul acesta, nu separat, ca până acum.

Cu ajutorul cipului M3, noile MacBook Air ar beneficia de ray tracing accelerat hardware și de mesh shading pentru o grafică mai bună în jocuri, inclusiv iluminare, reflexie și umbre mai precise. Apple a actualizat deja anul trecut MacBook Pro de 14 inchi, MacBook Pro de 16 inchi și iMac de 24 inchi cu cipul M3.

15inch macbook air

Pentru MacBook Air nu se așteaptă schimbări majore în acest an, dar laptopul ar putea suporta Wi-Fi 6E, ca și restul Mac-urilor. Apple a actualizat ultima dată MacBook Air de 13 inchi în iulie 2022, în timp ce primul MacBook Air de 15 inchi a fost lansat în iunie 2023.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Schimbare radicală a parolelor Google: utilizatorii Romani sunt afectați, mulți ar putea avea dificultăți

Instrumentele muzicale şi pasiunea pentru acurateţea sunetului

Informații proaspete și oficiale despre OnePlus 12R.

Butoanele fizice au lansat un contraatac împotriva ecranelor tactile.

Cele mai bune servicii VPN gratuite (nu doar) pentru vară

Cum să îți dai seama dacă ai spyware pe telefonul tău mobil. Sfaturi și exemple practice.

Mașinile inteligente: o inovație periculoasă pentru siguranța și intimitatea ta

iPad Pro OLED, un upgrade semnificativ pentru seria iPad Pro.

Sony vrea să ne facă să jucăm cu picioarele! Uite ce controler nebun au inventat pentru PlayStation

PHOLED: Ce este și cum va schimba displayurile telefoanelor noastre.

Opera vine cu un browser cu inteligență artificială pentru iOS, după ce Apple renunță la WebKit

Consolele Xbox actualizate vor fi disponibile începând de anul viitor